Hala benzin kokusu delirecem

borabayraktarlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Neler yapmadım ki.
Katalizatör elden geçti (egzoz manifoltunda çatlak varmış o değişti.)
oksijen sensörleri değişti orjinali ile
boğaz kelebek temizlendi
benzin hortumlarında kaçak yok.

bi depo kaldı bakılmadık daha önce okumuştum forumda bi yerde "deponun üzerinde bi conta varmış o eskidi ise koku yapar yazıyodu " tabi bu aklımda kalan doğru ise.

ustalar yardım istiyorum

birde camlarım açık iken koku daha çok geliyor.
delirmeye az kaldı harcadığım paranın haddi hesabı yok artık.

Araç giderken araç içine rüzgar önden geliyor. camları açınca daha çok geliyosa muhtemelen motor kısmından geliyodur bence.
Bide iç havalandırmanın dış hava ızgarası motor kısmında
havalandırmayı iç havaya al biraz iç havada git sonra dış havaya al aniden yine koku gelirse motor tarafından geliyordur. Depo tarafondan geliyosa iç dış havada koku arkadan geldiği için fazla fark olmaz.

Benim astra F vardı benzin deposunun altndaki filtre bağlantısından araç çalışıp benzin emince kaçırıyomuş. Koku felan gelmiyodu benzin az gidip parkedince yerde iz görünce farkettim.

Aracı kaldırıp çalıştırıp gaz verip öyle bakmak lazım kaçıran yer varmı
muhtemel devirdaim yaparken basınçtan kaçıryodur bi yerden.

Son düzenleme:
yakıt tankı havalandırma ventılıne gelen hortuma bakmak lazım ordanda gelır koku

Araç giderken araç içine rüzgar önden geliyor. camları açınca daha çok geliyosa muhtemelen motor kısmından geliyodur bence.
Bide iç havalandırmanın dış hava ızgarası motor kısmında
havalandırmayı iç havaya al biraz iç havada git sonra dış havaya al aniden yine koku gelirse motor tarafından geliyordur. Depo tarafondan geliyosa iç dış havada koku arkadan geldiği için fazla fark olmaz.

Benim astra F vardı benzin deposunun altndaki filtre bağlantısından araç çalışıp benzin emince kaçırıyomuş. Koku felan gelmiyodu benzin az gidip parkedince yerde iz görünce farkettim.

Aracı kaldırıp çalıştırıp gaz verip öyle bakmak lazım kaçıran yer varmı
muhtemel devirdaim yaparken basınçtan kaçıryodur bi yerden.
:good: bencede aracın çalışırken kontrol etmelisin benimde benzin filtresinde kaçak vardı bi aralar dururken sorun yok sistemde benzin dolaşınca kaçak var bikişi gaz verirken kaputu açıp altına üstüne bi bak

benımde arkadan gelıyodu koku araba salldıkca depoya baktırdım hortumlarında bısey yok motor tarafındada bıse yok depo kapagına baktık contası yırtılmıs kokuyu ordan verıyo contayı degıstık sorun cozuldu
depo kapagı contasına bakın narın bı conta zamanla yırtılıyo ıcıne dusuyo normalde gozukmuyo dıkkat etmedıkce

yakıt tankı havalandırma ventılıne gelen hortuma bakmak lazım ordanda gelır koku
+ Bagaj kapağı fitillerinde yırtık, eskime varmı?

bendede vardı koku carbon clean yaptırdım geçti...tavsiye ederim

benim depo kapağı değişti koku olayı bitti bi bakın isterseniz

Geri