hakkınızı helal edin merivam gitti.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ev almanızda arabayı satmanızda hayırlı olsun :)
yine forma online olurusunz ben kac aydır girdim siteye arabasız :)
hatta şimdi polo ile giriyorum :)

Olsun araba herzaman alınır ama ev zor alınır. saygılar. Hayırlı uğurlu olsun.

4 duvarı 4 tekere tercih etmek çok isabetli seçim olmuş, Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Borç için de derler ki "ev alanla düğün yapana Hızır yetişir" Allah ödeme kolaylığı versin.

İrtibatı kesmemek dileğiyle :D

Hayırlı olsun güle güle oturun. Allah olmayanlarada nasip etsin. Çok iyi yapmışsınız.

hayırlı olsun

Çok güzel bir iş yapmışsınız ev her zaman arabadan önce gelir benim kendi evim var bu sıralar bir ev daha bakıyorum ve gerekirse aracı satıp evi alırım bir süre aracsız takılır gider sıfırını alırım arac ihtiyactır ama ev daha cok ihtiyactır
eviniz hayırlı olsun güle güle oturun ama foruma uğramamazlık yapmayınn

hayırlısı olsun,daha iyilerini alırsın üzülme.

iyi dilekleriniz için cok sagolun aracımın anahtarını verirken gözlerim doldu siteye eskisi gibi sık giremicem tabiki girecem ama o kadar sık degil nedenine gelirsek benim yerimde olsaydınız anlardınız evimin üyesi gibiydi merivam araba muhabbeti biraz sıkıyor şimdi içim acıyor desek yeridir. laf lafı acıyor bölümüne girerim sık sık . ama teknik servis self servis. :D biraz ara veriyim. beyaz güvercinim aklıma geliyor. arabamı 22 ye sattım bankadan 22 bin tl az kredi cektim bu sayede ama 22 bin az cektigim için toplamda 27 bin daha az faiz ödedim yani bankaya verecegim para insignaya dönüştü :D:D:D inş evin borcu bitsin beyaz insigna ile tam manasıyla yine aktif olurum:

Hayırlısı Olsun,Allah daha iyilerini naspi etsin İnşallah

Yeni görev yeriniz ve eviniz hayırlı olsun. Yalnız siteyi boş bırakmak yok, ne demişler; "gönül ne bar ister ne de meyhane, gönül muhabbet ister içmek bahane" :)

Geri