24 Eki 2009 #31 MBugra1 Bölüm Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Mar 2008 Mesajlar 2,516 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Abi belki elimizden bir şey gelmiyor ama yüreklerimiz ve dualarımız sizlerle. Allah yardımcınız olsun...
Abi belki elimizden bir şey gelmiyor ama yüreklerimiz ve dualarımız sizlerle. Allah yardımcınız olsun...
24 Eki 2009 #32 Gökay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2007 Mesajlar 1,706 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 vxr_astra' Alıntı: ilk basta mesgul etmiyim diye cvp yazmiyim dedim...sen de zor durumda kalma abi.. kisa ve net yaptiklarinizin degerini ve onemini biliyoruz. Genişletmek için tıkla ... ben koptum artık canım kardeşim....
vxr_astra' Alıntı: ilk basta mesgul etmiyim diye cvp yazmiyim dedim...sen de zor durumda kalma abi.. kisa ve net yaptiklarinizin degerini ve onemini biliyoruz. Genişletmek için tıkla ... ben koptum artık canım kardeşim....
24 Eki 2009 #33 burak41 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 161 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Allah hepinizi korusun. Dualarımız sizinle...