bu ve bunun gibilere lütfen artık sansür koyalık halk olarak.duyarlı olalım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barcha' Alıntı:benim sinirlerim tepeme çıkıyor böyle alenen PKK'lı olup bu ülkenin nimetlerinden faydalanan, hatta bu ülkenin hep kaymağını yiyen insanları gördükçe.. İstedikleri kadar kaleme alsınlar bu asılsız ezik düşüncelerini.. Olan kendilerine olur.. dostça yaşamasını bilmiyorlarsa bu vatanı terketmesini bilirler yada ÖĞRENİRLER..
avcı87' Alıntı:bir kürt olarak sizi sonuna kadar destekliyorum arkadaşlarayrıca beni de böyle kansızlarla aynı kefeye koymadığınız, genelleme yapmadığınız için size teşekkür ederim
böylelerine prim vermeyin, bu ülkenin ekmeğini yiyip hainlik yapanlar bu ülkenin evlatlarından bir gün kurşunu yiyecektir, bunun en kısa zamanda olması dileğiyle :good:
+1heart_breaker' Alıntı:adam edenler utansın![]()
+sakarya 54 aynennnnnnnn buna gülbeni de dahil etmek lazım.To_death_corsa' Alıntı:Bu gibi insanlara en iyi ceza botkot bence.Ama geniş çaplı olursa yerini bulur.Sanki hissetmişim gibi ilk ünlü olduğundan beri ne tiyatrosunu izlerim nede çektiği sinema filmlerine giderim nede şiir kasetini alırım.
avcı87' Alıntı:bir kürt olarak sizi sonuna kadar destekliyorum arkadaşlarayrıca beni de böyle kansızlarla aynı kefeye koymadığınız, genelleme yapmadığınız için size teşekkür ederim
böylelerine prim vermeyin, bu ülkenin ekmeğini yiyip hainlik yapanlar bu ülkenin evlatlarından bir gün kurşunu yiyecektir, bunun en kısa zamanda olması dileğiyle :good: