Hain Kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sen bir agacin altina park ettin güzelim vectrayi bana kalirsa bos ver agac altini güneste birak daha iyi..:D

yok arabam şampanya sarısı :D ağacın altınada çekmedim ilginç yanı :D apartman önü :D
önümdeki araba tertemiz ışıl ışıl arkamdaki arabada öyle arada bir benim arabanın tavanı ön camı kaput komple pislik olmuşdu :D neyse yıkattık geçdi :D

çok geçmiş olsun :D benim beyaz bir kartalım da var.. tek bildiğim kuşlar açık renk arabaları seviyor. siyah astra'dan uzak duruyorlar (neyse ki) ama beyaz kartal'a etmedikleri kalmıyor :D özel olarak biriktirip yapıyorlar hatta ! :D

geçmiş olsun.benim başımda kedilerle dertte gece üstüne çıkıyolar çıkarkende çizmişler,allahtan pasta cila çıkarıyo.bi çözüm bulamadım daha

dünyadaki hiçbir hayvanda yok kuşları isterseniz kuş sütüyle besleyin midesinde öğütülürken özel bi asitle karışıyor yani asit üretiyor kuş sonra yapıştırıyor temiz arabalara kıllık olsun torba dolsun hesabı :) kuruduktan sonra çıkarması ya güç oluyor yada boyayı lokal olarak koparıyorsun :D en iyisi araca branda yada şemsiyyeyle sabiytlemek park halinde :D

Garajım var Huzur Var:D

bende böyle şans varken garaja koysam fareler lastikleri kemirir :D bu seferde

koyu renk açık renk bilmemde bariz şekilde temiz arabaya pisleme hobileri var bizim burdakilerin. Arabayı yıkıyorum cilalıyorum koyuyorum yerine üstünde ne ağaç var ne bişey var iki binanın arası gölge biyer yok illa gelip üstüne pisliyorlar. yerlerde birşey yok arkasındaki önündeki arabada birşey yok. Ama tozluyken kirliyken dönüp bakmıyorlar :D güvercinlerinkinden filan birşey olmuyorda martılar çok fena nerdeyse kaportayı eritip içeri giricek :D

mrb

arkadaşın olayını okuyunca hak verdim.dün yıkamacıda arabamı cilalı yıkattım.parlıyor resmen.gece çam dibine çektim.sabah bir tek kuş sanki nişan tahtası atış serbest tam sol üst cam üstüne 3 köşe teşkil yapmış.orası kapkara şimdi.yeniden yıkamacıya gidecem.off ya.

Yıakamaya gidecek durumunuz yok ama kuş pisliği arabada ve çıkarmak istiyorsunuz. En basit yöntem şu, pisliğin olduğu bölgeye bolca su döküp 3-5dk yumaşamasını bekliyorsunuz. Daha sonra bagajınız da sadec bu işte kullanmak üzere beklettiğiniz süngerle hafifi olarak pisliği çıkarıyorsunuz. Çıkmayan inatçı bölgelere zorlayarak silmeyin boyaya zarar verir.

Geri