hafif kasis..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRA99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adrenalin isteyen arkadaşlar opel arabası 120-130km saatle sizi hiç rahatsız etmez konfor sunar, adrenalin vermez
ancak 160 ve üzeri hız yaparsanız adrenalini hissedersiniz. bu hızlardan sonra ani ve sıkıntılı bir durumda frene bastığınızda sıkıntıyla yüzyüze karşılaştığınız ana kadar arabayı 120ye bile zor düşürürsünüz.
daha iyi bir çözüm var. alın bir eski temiz anadol veya renault12 alın alın 1500TL motorsiklet parasına nostalji 80-90km saatle full adrenalin
60km/saatin üstüne çıktıktan sonra uçuyo sanıyosunuz opelde 180km/s de alamadığınız adrenalini size renault12 80km/s de sunuyor.
masraflı olur diyorsanız alınsize hesap ortada
vergi: 2*22.5 =45TL yıllık vergi 95TL sigorta yıllık toplam masrafı 140 TL (1 aylık sigara parası bile değil)
teknik maliyet:
komple motor rektifiyesi ve şanzıman revizyonu işçilik dahil 660 TL tuttu (renault 12)
(yeni piston gömlek, yeni yağ pompası, yeni benzin pompası, yeni motor ve şanzıman kulakları, conta, civata, komple keçeler değişti 10 sene arkana bakmadan bin)

kazada güvenlik derseniz güvenliği otomobilden çok düşük süratten bekleyin
opelle adrenalin yaparken sıkıntı ile karşılaşınca 160km/saatden 120km/saate düşene kadar
anadolla 80km/sden 30km/s düşersiniz sonuçlar:
aniden E5'e fırlayan yaya için güvenli (120 ile yaya ölür 30 ile hafif sıyrıklarla atlatır)
kazada yaya ölümlü olmayınca tutuklanmaz vede vicdan azabı çekmezsiniz.
sizin için hava yastıklı güvenli opelle 120km/s ile duvara çakılmak yerine 30 ile anadolla veya renault12 ile çakılmak bedeninize daha az hasar verir.
aracınız için güvenli 120 ile hasar gören opel neredeyse perte çıkar 30 ile çarpan anadolu kendiniz bile (fiberden anlıyorsanız)toplayabilirsiniz yada opelin sadece bir adet GM markalı orijinal farı fiyatına komple ön tarafı yaptırıp boyatırsınız çiçek gibi çıkar

birde nekadar kasis varsa, çukur varsa kesinlikle gaz kesmeden bodoslama girin seke seke gidin hiçbirşey olmaz çünkü bu arabalar stabilize yollar için tasarlanmıştır, renault12lerin ön takımı yüriyeni filan pisikopat dayanıklıdır. ön takımı bir elden geçirin herşeyi değiştirince 150TL tutuyor 40.000km den fazla en ufak bir ses gelmez.
çok yakar diyene renault 12 nin 100kmdeki yakıt tüketimi 6.8litredir (bugünkü benzinli arabaların çoğundan daha az)

renault12 ye birde tesisat döşedim tamirli çıkma orjinal pioneer teyp 70TL minton 6*9 inç hoparlör 25 tl, 5TL ucuz tizlerden elimdeki eski 6*9 hoparlörlerim falan derken baya iyi ses verdi gümbür gümbür bir renault12 oldu

birde eşiniz araba kullanmak istiyorsa verin nostalji arabanızı
benim eşim ikikere duvara vurarak iki ayrı kazada renaultun sağ ön çamurluğunu ve arka tamponu,bagaj kapağını yamulttu şanlıurfa sanayide 40TL gibi gülünç bir rakama çekiçletip macunlattım boyanmadan öyle duruyor.

zarardamıyım hayır kardayım eşim opeli çarpsaydı kasko olmadığından bana 3000TL yi bulurdu renault bedavaya geldi. (not araba zaten miras olduğundan baya baya kardayım)

alın size adrenalin ve nostalji ben bunu 5 yıldır yapıyorum opelimde darbe boya yok yürüyeninde de ses yok keyifle biniyorum renault12 ilede adrenalin yaparım seke seke çaydan geçerim keyfe devam.

Geri