hadi şikayet edin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kızlardan şikayetçiyim kardeşim !!!!

sadece akis keçesinden kacırsa keşke. sol akis köurugunden birde vıtes kol keçesindende kaçırır:)

hadi yaaa deme şimdi bana bunu zaten cinlenmiş durumdayımm offf ulan off :mad:

opel team sabah ordayım s.o.s :help: :help:

İzmirde istediğimiz gibi katılımın yüksek olduğu bir organizasyon gerçekleştiremediğimizden

Antakya Gaziantep yolunda Nurdağı'na varmadan dökülen asfaltın mimarları Allah cezanızı versin!

İnşallah sizin de aracınız en yakın zamanda tavanına kadar zifte bürünür... :mad:

Herifler, sırf zarar olsun diye zifti asfaltın üstüne dökmüşler sanki!:mad::mad::mad:

yok hemşo yanlış anlamışsın.sis farıyla beraber kısa yada uzun farlarını yakan ve bu farlarıda ayarsız yani aşırı parlak olanlara çakacan 1000ytl cezayı:)
valla esas orjınal olmayıp sonradan xenon taktıranlara basanacan cezayı. bu ne kardeşim ya tamam taktırıyorsun madem adam akıllı ayarlattır. ayna ıcten kararamasa ıyıce gözumu alacak. ama karsıdan gelıyorsa gözumu alıyor.

araba kullanmayı ve trafik kurallarını bilmeyip de gece gündüz yollarda olan yontulmamamışlardan...

hangi kızlar yahuu..

İnsanın aklını başından alıp, peşinden koşturan....Sonra da yüz çeviren İnsafsız, acımasız kızlar....

O kendini biliyor...
Şikayetçiyim...

İnsanın aklını başından alıp, peşinden koşturan....Sonra da yüz çeviren İnsafsız, acımasız kızlar....

O kendini biliyor...
Şikayetçiyim...
bu arada aklıma gelmişken. bazı cins tip kızlar oluyor. arabanın içini süzüyor adeta gözlerının ıcıne gırecek gıbı bakıyor. durup birsey desen suçlu çıkan biz oluyoruz:) opele bndıgımızdenmı ndndir çok bakan oluyor

ooo şikayetçi olduğum şeyleri saysam kaç cilt ansiklopedi olur:) neyse ben yinede özetleyeyim; kpss den, öğretmen maaşının düşüklüğünden(gelecege yatırım yapıyorum :D ) şimdilik bu kadar yeter.....

Geri