H-astra ( Gökay bey Hakkında )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redfox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkeze çok teşekkür ederim.malum konuyu takip edenler biliyorlar gelişmeleri.süleyman bey ile bir alış veriş yaptık.amacım kullanmadığım farları buradan çok cüzi bir fiyata verip gönül almaktı.ama çok mahçup oldum.farların satılması için vanda bıraktığım bir dükkanda farların başına neler gelmiş, bende süleyman beyin gönderdiği fotolardan görünce anladım ve çok üzüldüm.kendiside bana durum hakkında bilgi vermeden farların tamiri için masraf yapmış.bende durumu buradan öğrendim.üçün beşin hesabını yapan biri değilim tanıyan abilerim kardeşlerim bilirler.farları süleyman beye hediye ettim bana göndermiş olduğu parayıda kendisine iade ettim....
burası benim için bir aile meclisi..neyse konuyu tatlıya bağladık.
bu durumdan dolayı kendisinden tekrar özür diliyorum.
bu arada farlarıda takmış en yakın zamanda fotolarını bekliyorum...

herkeze çok teşekkür ederim.malum konuyu takip edenler biliyorlar gelişmeleri.süleyman bey ile bir alış veriş yaptık.amacım kullanmadığım farları buradan çok cüzi bir fiyata verip gönül almaktı.ama çok mahçup oldum.farların satılması için vanda bıraktığım bir dükkanda farların başına neler gelmiş, bende süleyman beyin gönderdiği fotolardan görünce anladım ve çok üzüldüm.kendiside bana durum hakkında bilgi vermeden farların tamiri için masraf yapmış.bende durumu buradan öğrendim.üçün beşin hesabını yapan biri değilim tanıyan abilerim kardeşlerim bilirler.farları süleyman beye hediye ettim bana göndermiş olduğu parayıda kendisine iade ettim....
burası benim için bir aile meclisi..neyse konuyu tatlıya bağladık.
bu durumdan dolayı kendisinden tekrar özür diliyorum.
bu arada farlarıda takmış en yakın zamanda fotolarını bekliyorum...

:alkis:

İnsanlık, adamlık, kardeşlik ve dürüstlük budur ! Helal olsun Gökay abi.. Sanada helal olsun alıcı kardeşim..

herkes ustune dusenı yapmıs opelim.net uyeleri onunde olayın tatlıya baglanması cok guzel olmus bır aıle gıbıyız burda :)

Her iki tarafada hayirli olsun tekrar opelim.net kardesligi budur :)

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

bu olgun davranıştan ötürü kendisini tebrik ederim. demekki hala insanlık ölmemiş

Gökay abi kendine yakışan bi davranış sergilemiş alıcı abimizde öyle tebrik ederim.:)

ikisini de tanımam ama tanımak isterdim. Tebrikler arkadaşlar....

olması gereken. tebrikler

Geri