H-astra ( Gökay bey Hakkında )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redfox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

redfox

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
HAST A STRA Adlı kullanıcı olan Gökay Bey ile
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=53982
Linkde olan İlanı vasıtası ile Bir takım SONAR MArka Angel far Satınaldım ilandaki resmi üzerine konuşup anlaştık ve farları bir arkadaşı vasıtası ile bana yolladı 3 gün sonra elime ulaşan farlar beklediğimden çok kötü durumda idi Kendisine konu hakkında bilgi vermeden bir kızgınlıkla Hakkında hoş olmayan önyargıyla ilana yorum yaptım
Oda durumu ilandan öğrenip bana altdaki cevabı vermiş

"süleyman bey, farlar resimler doğru.ama bana masraf etmeden önce durumu keşke bana bildirseydiniz. bende farları geri alır paranızı ve kargo ücretini öderdim. buranın insanları malum güven olmuyor demekki .ben farları oraya bu şekilde bırakmadım başlarına ne iş gelmiş bilmiyorum.allah belaların versin.kendileri ile telefon ile konuştum onlarda biz farları sağlam gönderdik diyorlar.size sadece farların parasını iade edebilirim masraf yapmadan bana farların durumu hakkında bilgi vermeniz gerekirdi.tekrar özür dilerim...."

Dedi ve Paranın Tamamını Geri ödedi

Kendisinden Hepinizin önünde özür diliyorum
Kesinlikle Güvenilir Dürüst ve babacan bir opel kullanıcısı

Son düzenleme:
bende ne oluyor dıyorum Gokay komutan hakkında bır karalamamı var dıyecektımmki dusunduklerımde yanılmamısım Gokay kendısınden beklenen davranısı fazlası ıle sergılemıs ben malzemenın resımlerını falan gormedım ama o sekılde malzemeyı gondermeyecegıne adım gıbı emınım

Olay budur tebrikler Gökay Abi

dürüst ve güvenilir satıcı

Biz burada diyalogla her şeyin üstesinden geliriz. Yeterki irtibatımızı koparmayalım.

her iki tarafta kendine yakışanı yapmış.

şu para denilen illeti köpeğin önüne atsan yemez ama insanoğluyuz işte.olmazsa da olmuyor.

paranın arkadaşlığı bozmamasına hiçbir zaman izin vermeyelim arkadaşlar.

örnek olsun hepimize.

Gökaydan da baska türlü bir davranis beklenemezdi. biz onlara VATANIMIZI emanet etmisiz,yan bakarmi üc kurusluk farlara.... neyseki tatliya baglanmis, budur opel dostlugu..

Satıcı dediğin böyle olur..Yargısız infaz yapmaya hayır :)

:good:

Geri