güpe gündüz hırsızlık

çok geçmiş olsun,insanlar kolaya alıştı,nasılsa cezası da yok rahatlıkları ondan.Savaş abinin dediği gibi eskiden olmayana yemek verilirdi eski giysiler verilirdi,onların yerini bohçacılar aldı,sonra evler yaşlı teyzeler soyuldu,insanlarda onur şeref kalmamıs,hangi ilçede oldu bende merak ettim .

geçmiş olsun , şu hırsızları varya biriniz elime verin lütfen ya iyi bir adam dövmek istiyor canım bu aralar ;)

Geçmiş olsun,

evvelki sene 4 camı birden kırılan GLS'mden biliyorum, çok illet cam kırıkları. Temizlediler uğraştılar yine de aradan dereden çıktı durdu birer birer aylarca.

Cok tesekkur ederim arkadaslar Keçiören incirlide 19 mayis mah. Bende yaklasik 2 senedir buradayim cok bi bilgim yok aslinda muhit hakkinda polisin lafi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun.aslında bu işi eskiden çinçinin bebeleri yapıyordu malum artık onlar uğraşmıyor artık.mahalledeki teyp takan yerlere bakar olun mutlaka ordan çıkacaktır teybiniz yolsuz kalmış dürzünün biri almıştır.acemi hırsız teyp alcam diye arabayı mahvetmiştir.yakın çevredekilere bakın atapark tarafından oraya gelen çok .tekrar gecmiş olsun.uzun zamandır bende duymadım. Teyp hırhızı

Sent from my iPad using Tapatalk

Geçmiş olsun.aslında bu işi eskiden çinçinin bebeleri yapıyordu malum artık onlar uğraşmıyor artık.mahalledeki teyp takan yerlere bakar olun mutlaka ordan çıkacaktır teybiniz yolsuz kalmış dürzünün biri almıştır.acemi hırsız teyp alcam diye arabayı mahvetmiştir.yakın çevredekilere bakın atapark tarafından oraya gelen çok .tekrar gecmiş olsun.uzun zamandır bende duymadım. Teyp hırhızı

Sent from my iPad using Tapatalk

Tesekkur ederim. Teypten gectim artik ondan umudum yok ama bakarim bir sure sagolun.

Cok tesekkur ederim arkadaslar Keçiören incirlide 19 mayis mah. Bende yaklasik 2 senedir buradayim cok bi bilgim yok aslinda muhit hakkinda polisin lafi.

14-15 sene kadar İncirli Yunus Emre caddesinde oturdum, oturduğum süre zarfında sadece 2 araç içi soygun olayı duydum. Pazar günleri Dışkapı'da kurulan pazara sabah erken saatlerde uğrarsan teybini orada bulma şansın var.

Bende yunus emre caddesindeyim abi çubuk sokakta. pazar gunu ugramaya çalışırım

geçmiş olsun aracı o halde görmek cok can sıkıcıdır sanırım...

Ilk gordugumde baya kotu oldum ama sonra cana gelmedi ya gelen mala gelsin diye teselli ettim kendimi. Birde ilk defa basima geldiğinden biraz şokta vardi tabi.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1388964780710.webp
    uploadfromtaptalk1388964780710.webp
    56.6 KB · Görüntüleme: 40
Geri