güpe gündüz hırsızlık

Aslında adam çıksın karşıma abi param yok acım desin buyursun yemek söyleyeyim, buyursun cebimdeki paranın yarısını vereyim... ama ulan şerefsiz o teyp senin ne işine yarar? Artı adamın aracının camının ırzına geçtin teyp sökeceğim diye aracın ırzına geçtin. Şimdi yakalanacağın birde damı boylayacağın...

Bu tiplerin kafası nasıl çalışıyor arkadaş ben anlamıyorum yaw.

Ben bir insanın çeşitli nedenlerden dolayı hırsızlık yapmasına karşıyım. Bana para ver yoksa arabanın teybini çalarım derse ilk tepkiyi benden alır. Yoksulluk ayıp değildir ama hırsızlık ayıptır.
Devir çok değiştiği için artık kim yoksul kim yüzsüz zor anlıyoruz. Önceden kapımız çalındığında dilenci (genel adıyla) karnını doyuracak ekmek isterdi, annelerimiz de bir siniye yiyecek bir şeyler koyarak ikramda bulunurdu. O karnını doyururken de evde dilenciye verilecek kullanılmayan giysi arayışı başlardı. Karnı doyan, giysi alan vatandaş da başka kapıları çalmadan dualar ede ede yoluna giderdi. Şimdilerde durum değişti, illaki nakit olacak, eski giysi, yiyecek gibi şeyler adamlara küfür gibi geliyor :(

Mustafa geçmiş olsun. Senin arabanın teybi orijinal değil miydi? (orijinal teyp hırsızın fazla işine yaramaz da onun için sordum)

teşekkür ederim abi. teybi değiştirmiştim pioneer vardı.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:37 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:34 ----------

herkese teşekkür ederim arkadaşlar. sadadaka deyip geçiyorum napıyım. ama boş bırakmıycam kamera kaydını karakola vericem amir tanıdık var, ısrarcı olucam yakalanıp cezasını çekmesi için. ama malesef cezalarda caydırıcı değil.

Giden radyoya mı üzülmeli camın patladığına mı? Arabanın içine paramparça cam olmuştur yazık yaa :(

Şu hortum fantezisini çözemedim, hoş korkup merak da etmiyorum.

O cam kırıkları en korktuğum şey. Yıllar evvel arka kelebek camım kırılmıştı, araba o kadar iyi temizlendiği halde arada bir cam kırığı gördüğüm oluyor :(

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:47 ----------

Şu hortum fantezisini çözemedim, hoş korkup merak da etmiyorum.

Nadir'in eline düşersen anlarsın :kop:

Geçmiş olsun, kelebek camı falan kırmamışlar iyiki, onlar ön camdan çok daha pahalı, teybin kafasını sökmek lazım demekki...

Arac full kaskolu cami kasko karşılar da temizliği mesele olacak gibi. Bende oto kuaför de hallederler diye kafaya takmiyordum taki Savaş abinin yazısını okuyana kadar. Ders oldu artık teybin kafasını sokerim. Ama polis bile şaşırdı 7 senedir teyp hirsizligi olmamisti bu muhitte diye

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhit neresi? Geçenlerde arkadaşımın Astra F i çalmaya çalışmışlar şeker mahallesinde, çalıştıramayınca bırakıp gitmişler. Aracın direksiyon mili yamuk, konsol parçalanmış, cam zaten kırık, 4000 TL masraf çıktı durup dururken.

Geri