Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar araç modifiyesinden çok araç temizliğine önem veriyorum, araç temizliği hoşuma gidiyor aracım temiz olsa da pis olasa da genelde boş vaktimde aracımı yıkıyorum ve işin en beğendiğim kısmı işim bittikten sonra bu temizliği resme dökmek gerçekten hoşuma gidiyor umarım sizlerde beğenirsiniz, özel olarak hiçbirşey yapılmadı arabaya sadece yıkanıp kurlandı o kadar
aracınıza emek verdiginiz gözler önünde. harika işler cıkarmışsınız gerek modifiye yönünden , gerekse temizlik yönünden. sizde siyah bir astra j olmasını hayal bile edemiyorum.
teşekkürler, vakit ayırıp yorum yaptıgınız için
yeni astra düşünmüyor değilim, ya siyah yada beyaz tabi hangisi kısmet olur yada astra mı kısmet olur olmaz mı bılınmez tabı ama arabayı değiştirme gibi bir düşüncemiz var, aktaşın araba mazotu kokluyor, benım aracım benzini içiyor resmen bu arada aktaşla yakın arkadaşız en çok bu benzin yüzden değiştirmek istiyorum ve opel astra J almak istiyorum bakalım
siz yıkamacılık işine girseniz, girdiğiniz bölgede number one olursunuz herhalde
iş yeriniz acaip iş yapar, çok para kazanırsınız die düşünüyorum..
eğer bu resimler photoshop değilse...
kızmadınız umarım bana... kötü niyetle söylemedim...