Güneşte Yanarak Solmaya Başlayan Boyaya Ne Yapmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ofeza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet metalik boya. Demek o vernik metalik boyada oluyor sadece. E güneş yanıkları da zaten metalik arabalarda oluyor hep. Benim tahminim ve iddiam bu yanık boyadaki bir deformasyondan değil, verniğin dökülmesinden kaynaklanan bir sorun.

Boyatmadan sadece bu verniğin yenilenme imkanı yok mu? Bir de metalik araca boya yaptıtınca boyacı üzerine yine vernik atıyor mu? Yoksa vernik sadece fabrikada yapılan bir uygulama mı?
Evet artık çözüm var X-Kote Paint Renewal System hem de artık Türkiye de
www.x-kote.com bu siteyi ziyaret ederek inceleyiniz boyamadan boya yenileme 3 yıl garantili

Evet artık çözüm var X-Kote Paint Renewal System hem de artık Türkiye de
www.x-kote.com bu siteyi ziyaret ederek inceleyiniz boyamadan boya yenileme 3 yıl garantili

Ben bu gidişin sonunu pek iyi görmüyorum : )

Ben bu gidişin sonunu pek iyi görmüyorum : )
arkadaşım bu işi 1 yıldır ve deneyerek Türkiye ye getirdik ve 6 adet araç yaptık gözlemledik balıklama girmedik ayrıca Avrupalı ve Amerikalı dan dahamı akıllıyızda bu şekilde bir düşünce hasıl oluyor.Boşunamı 3 yıl garanti hemde garanti belgesi vererek bunun bir sorumluluğu var.

ne demek ameridan daha mı akıllıyız sizi bilmiyoruz ve neden türkleri aşşağılıyorun

boyanda solma ve vernikte atma olmuşsa boya şart

benim aracın tavanda da varmış ...
aldığım arkadaş kaplatmış gayette güzel olmuş ...
araç giri tavana siyah yapmış
sanırım daha ekonomik de.. bu da bi seçenek özellikle tavandaki solmalara yönelik.....
düşünülebilir..

Son düzenleme:
Geri