Güneş Yanıklarına Çözüm Yokmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Csher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Csher

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın tavanında ciddi bir güneş yanığı var bunu boyatadan nasıl kaybedebilirm veya nasıl azaltabilirim?? malum aracı satarken tavan boyalıysa ciddi sıkıntı oluyor.

attachment.php

Ekli dosyalar

• dfdz.webp
    dfdz.webp
    26.4 KB · Görüntüleme: 187
Bendede ayni problem vardi carbon fİber kaplattim

Maalesef yapacak bişeyu yok o boyaya.. ya arkadaşın dediği gibi kaplatacaksınız yada adım adım fotoğraflayarak boyatacaksınız satarkende neden boyattığınızı kanıtlayabileceksiniz.. zaten boya kalınlık ölçer sadece boyandığını macunlama yani tamir işlemi olmadığını kanıtlar

Bendede ayni problem vardi carbon fİber kaplattim

dostum karbonu ne kadara kaplattı ??

Satarken görüntü dışında sıkıntı olmaz çünkü boyasız olduğunun kanıtı :)

kaplama güzel bir çözüm ancak. artık kaplama işi çok gelişti. aynı araç renginde ve parlaklığında kaplamalar var bence bi araştır öyle yap

benim tavanında 4 cm karelik bi alanda oluşmaya başladı,sadece o bölgeye Folyo vs uygulansa yayılmayı önler mi?

Bence kaplatmak yerine durumu fotoğraflayıp, boyatmak en iyisi. Bir zaman sonra kaplama kenarlarından kalkarsa çok kötü duruyor.

Satış konusunda ben kendi fikrimi söyleyeyim, sağı solu kaplanmış altının ne durumda olduğu belli olmayan arabayı almam.. Çok uygun gelirsede kaplamyı söker bakarım, o boyanın parasını fiyattan düşerim :D Yani değişen bişi olmaz aynı değeri araban kaybeder.

Bence kaplatmak yerine durumu fotoğraflayıp, boyatmak en iyisi. Bir zaman sonra kaplama kenarlarından kalkarsa çok kötü duruyor.

Satış konusunda ben kendi fikrimi söyleyeyim, sağı solu kaplanmış altının ne durumda olduğu belli olmayan arabayı almam.. Çok uygun gelirsede kaplamyı söker bakarım, o boyanın parasını fiyattan düşerim :D Yani değişen bişi olmaz aynı değeri araban kaybeder.

Yok amacım satış ile alakalı deği zaten hani yılanın başı misali erkenden ezsem iyi olur da nasıl ?
soru bu:D

Geri