güneş yanığım var yardımlarınız bekliyorum

corsa784512

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba

istanbuldayım aracım izmirde .opel corsa b sahibiyim.aracım 3 ay güneş altında yattı.sonuc olarak tavandaki vernik uçmuş.güneş yanığı var 4 adet çizgi şeklinde yanık izi oluştu bagaj üstüdeki boyada köpürdü.

kendim boyamak istedim 3 adet sprey boya gider dediler.17,50 tl boya 10 tl vernik fiyatı verdiler 3 adet sprey boya artı 3 adet vernik yani tepeyi kendim boyarsam 82,9 kuruş tutarmış.

boyacı isterseniz sanayide 100-150 tl arasında boyarlar dedi.

opel corsa küçük bir araba verilen fiyatlar normal mi?

3 tüp boya biraz fazla değil mi?

yanık çok ciddi seviyede değil fakat canımı sıkıyor.

kendim boyamalımıyım boyarsam nelere dikkat etmem lazım eski boyayı hafiften zımparayla kazısam olur mu ?

güneş yanığını boyatsam satarken başıma bela olur mu?

önerdiğiniz bir boya markası var mı?

önerdiğiniz bir boya koruma ürünü var mı?

son sorum şimdi boyatsam olur mu ? hava koşullarından ötürü soruyorum .

uygun bi renkte karbon ile kaplat. şık durur ...

Kendin boyama 3-5 fazla ver iyi birine boyat derim ben satarken illaki alıcının kafasında soru olucak ama kendin yapma zımparası var astarı var

Kendiniz hiç dokunmayın bence dahada berbat bi hale sokabilirsiniz :( Tavan için zevkinize göre ve arabanızın rengine göre mat siyah ,karbon ya da parlak siyah folyo çektirebilirsiniz. Bagaj kapağınız için ise hiç bir fikrim yok. Bence kesinlikle kendiniz boyamaya kalkışmayın. Eğer yapamazsanız tekrardan boyacıya boyattırmak zorunda kalırsınız ve bu sefer maddiyat 2ye 3e katlanır.. :)

Hocam tavanı boyatırsan aracını satmak istediğinde canını çok sıkacaklar, o açıdan ben de boyamak yerine folyo öneririm. Ha dersen ki "benim için satış önemli değil, binerkenki keyif önemli" o zaman boyat ama boya işini ustasına bırakmakta fayda var.

yardımlarınız için teşekkür ederim .folyo yaptırmak daha iyi bir fikir aslında gümüş gri bir folyo olsa orjinalinden ayırt edilemese güzel olurdu fakat trafikte folyolu arabayla dolaşmak yasak arabayı bağlıyorlarmış.

ben boyatıcam havalar soğudu malum kuruması ne kadar sürede olur yani kaç saat sürer .şimdi boyatsam servisten çıkınca yağmur yağsa sorun olur mu ki?

Folyoya harcayacağın paraya aracın tavanı rahatlıkla boyanır. Ayrıca ben tavanında folyo olan araçların ilanlarına hiç bakmıyorum (uygun bir araca denk gelirsem aracı değiştirmeyi düşünüyorum) nedenine gelince; normal şartlarda bir aracın tavanına neden folyo çekilir ki?

yardımlarınız için teşekkür ederim .folyo yaptırmak daha iyi bir fikir aslında gümüş gri bir folyo olsa orjinalinden ayırt edilemese güzel olurdu fakat trafikte folyolu arabayla dolaşmak yasak arabayı bağlıyorlarmış.

ben boyatıcam havalar soğudu malum kuruması ne kadar sürede olur yani kaç saat sürer .şimdi boyatsam servisten çıkınca yağmur yağsa sorun olur mu ki?

Bakkalda mı boyatacaksınız, yağmur ve dışarısı. Tozu napacaksınız. İyi bir boyahaneye verin. Fırında boyatın ve fırında kurutun. Hazırlık, Boya ve kurutma en fazla 5 saatte çıkartırsınız.

arabam boya tozu zımapara yemesin koltuğuna kimse oturmadan sorunum kısa sürede çözülsün istiyorsan folyo ile halledebilirsin...ben sana arabamın resmini atmak istedim ama resim yükleyemedim...aynı ton da folyo ile kapı bantlarını kapı kolunun bir kısmı ve ayna kapaklarını kapladım...gösteremedim vallahi ...

oldu herhalde

Ekli dosyalar

• DSC07005.webp
    DSC07005.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 37
Geri