Güneş yanığı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astramda bu gün dikkatimi çekti güneş yanığı olmaya başlamış , çok az bişey belli bile olmuyor ne gibi önlemler almalıyım ilerlemeden , yada bunun bir çözümü varmı , Meguiars ürünleri bu işe çözüm üretirmi?

Güncel

sadece süreci yavaşlatırsın keşke daha önceden boya koruma yaptırsaydın

tüh yaa , ozaman bende aynı renk folyo ile aracın tavanını kaplayım .

Benim eski arabadada vardı. çok şey denedim ama nafile sonunda komple boyatmıştım.

Demekki çözümü yok sadece tavanı noter onaylı güneş yanığı için boyandı diye onay alıp aynı zamanda fotoğraflı bi şekilde satarken sıkıntı olurmuki

Demekki çözümü yok sadece tavanı noter onaylı güneş yanığı için boyandı diye onay alıp aynı zamanda fotoğraflı bi şekilde satarken sıkıntı olurmuki

noter onayli olursa sorun olmaz :D

Aman yarabbi ne günlere kaldık. hoş bende soruyorum boyalı arabayı neden boyandı diye ama güven kalmadı insanlara. hele ki araç konusunda adamı ayakta uyuturum diyenlerin sayısı bir hayli çok piyasada.

Biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz çok yalancı düzembazcı insanlar var , işin aslı kimsede inanmaz bende noter onaylı boyatacağım en iyisi

Biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz çok yalancı düzembazcı insanlar var , işin aslı kimsede inanmaz bende noter onaylı boyatacağım en iyisi

En güzeli...

Geri