Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda var zaten, üye otomobillerinda caram ( benim araba ) ve t20 ile ilgili başlıklarda var. ( takılmış hali, takma işlemini resimlemedim )cemomekan link' Alıntı:cok zor olmicaksa resimleri ekleyebilirmisiniz ??
Delircek duruma gelene kadar neden götürüp taktırmadınız serviste?excerius link' Alıntı:ya 2 haftadır duruyo ampuller kutularında ne yapacağım ben delircem.. servis kaça takar ?
ben takamaz mıyım ? farı söküp takmayı düşünüyorum nerdeyse
sen nasıl söküyorsun anlamış değilim zatensalihcaglayan link' Alıntı:Ben yaba gibi kocaman ellerimle iki dakkada söküp takıyorumBiraz nazik ve sabırlı olmalısınız. Sağ tarafta sigorta kapagını, cam suyu borusunu cıkarmanız ferekiyor. Sol tarafta ise hava filtresinin içinde bulundugu kutunun gecmeli ayakları var onları yerinden cıkarmanız gerekiyor.
Son bi tavsiye daha tornavida gibi birşeyle açın gündüz farlarının kapaklarını hem rahat hem daha sağlıklı oluyor.
Halil abininde dediği gibi kapağı açtıktan sonra iki tane klips var ampulu tutan onlara bastırıp sonra cekmelisiniz.