Güncelleme mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Güncelleme mesajı

Yeni guncelleme varmi arkadaslar konuyu hortlatmis olacagim gerci ama.
Ben yeni 45000 km. bakimini yaptirdim.
Faturada guncelleme ile alakali herhangi birsey soylemiyorlardi.

Ynt: Ynt: Güncelleme mesajı

Makyajli kasadaki bildirim ekrani  icin guncelleme gelir mi ? Bir de android telden mp3 calmak icin guncelleme yapsalar ne hos olur

Ynt: Ynt: Güncelleme mesajı

Potassium1 link' Alıntı:
Makyajli kasadaki bildirim ekrani  icin guncelleme gelir mi ? Bir de android telden mp3 calmak icin guncelleme yapsalar ne hos olur

evet kardesim harika olurdu :(

androıd telden mp3 calınıyor bıldıgım kadarıyla usb kablosuyla bagladıgınızda teldekı muzıklerı dınleyebılıyorsunuz

arkadaşlar ankarada aracım 2012 astra şubat 2012 bayi opal çıkışlı yetkili servis garantisinde değil ama motor güncellemesini yaptırmam gerekir mi ? Yaptırcaksak nasıl olur bu iş bilen ya da yardımcı olmak isteyen varmı?...

dreamofice link' Alıntı:
androıd telden mp3 calınıyor bıldıgım kadarıyla usb kablosuyla bagladıgınızda teldekı muzıklerı dınleyebılıyorsunuz

Iphone'la çalıyor ama android'de çalmıyor galiba (NAVI600 için)

pxinrorh link' Alıntı:
arkadaşlar ankarada aracım 2012 astra şubat 2012 bayi opal çıkışlı yetkili servis garantisinde değil ama motor güncellemesini yaptırmam gerekir mi ? Yaptırcaksak nasıl olur bu iş bilen ya da yardımcı olmak isteyen varmı?...
2012 modeller icin yeni guncelleme yok.

Source link' Alıntı:
Iphone'la çalıyor ama android'de çalmıyor galiba (NAVI600 için)
benim tel android ve dinleyebiliyorum.

Güncelleme olduğunu nasıl anlıycaz. Yada aracın versiyonunu nasıl bilebilirim..?

Geri