Ana sayfaya Chat sayfası açalım ordan sorsunlar soruyu..Konu açmaklada uğraşmasınlar
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Söylediğin gibi abi, sorunu olan gelir derdine derman arar ve gider... Ben bu olayı sanayi gibi düşünüyorum. İşi düşen gelir sanayiye, aracını tanımak isteyen ise ustayla muhabbet eder. Ortam kurar hiç işi olmasa bile arada bir gidip sanayide çayını içerS.a...Günaydın..
Bazen bu forumda 3-5 yönetici olduğumuzu düşünüyorum ama neyse..!Gerçi burası tüm üyelere açık...O zaman sıkıntısı olanlar gelip gidiyor...Soruyu soruyor cevap alırsa eyvallah cevap alamazsa sitem edip gidiyor..Yahu okadar üye var neredeyse 1-1,5 yıldır bakıyorum hemen hemen hep aynı kadro...Yazık...Sen yine iyi sabrediyorsun Hasip...
Whatsap grub kurulsun en iyisiKüçük bir dipnot daha facebook üzerinden bana ulaşanlar bile oluyor bu işi nasıl çözeriz diyeBen @kannn hocama üzülüyorum, Ustaya muhtemelen özelden bile rahat vermiyorlardır...