Güldüren reklam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Reklamda sınır yok. Bir çorap markasının İETT otobüslerine verdiği reklam ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor.

g2.jpg

Reklamda rengarenk çoraplar giyen kadınlarla koltuklarda oturan yolcuların bir araya gelmesi ile oluşan görüntü vatandaşlara tebessüm ettiriyor. Özellikle kadın bacakları ile bütünleşen erkek yolcular dışarıdan kendilerine bakarak gülenlere bir anlam veremiyor. Bu fotoğraf önceki gün Taksim’de çekildi. Taksim Meydanı’ndan hareket eden otobüs yolcularını almış giderken camdan bakan yolcular, vatandaşların gülümseyen yüzüyle karşılaşıyor.

YOLCULAR ŞAŞKIN
Bindikleri otobüsün üzerindeki reklamdan habersiz olan yolcular vatandaşların kendilerine bakıp bakıp birbirlerine göstererek gülmelerine pek bir anlam veremiyor. Reklamdan haberi olan bazı kadın yolcular yüzlerini kapatırken, bir kadın bacağı ile oluşturduğu ilginç görüntünün farkında olmayan bir erkek yolcu ise, yoldakilerin neden kendisine güldüklerini anlamaya çalışıyor.

:kop: :kop: tesekkurler sametcim güldürdün beni:D:)

reklamın azizliği işte:D

erkek oturunca işi bozmuş :)

acaba tazminat davasi acilabilir mi?

millet bana güldü, kadin corabi giymis gibi oldum deyip.. hmm denenebilir...

saol Samet paylasim icin

tazminatınızdan yararlanmak isteriz:D

ilkokul servisinlerine de bi çorap firması reklam koymuş..erkek çocuklar oturmuo valla serviste artık..garibanlar imajları sarsılmasın die hep ayakta gidiolar...ahhhh kızlar aaaaaahhhhhhhhhhhhh,yaktınız çocukları beeee:)

ankaradada böyle olsa sürekli otobüse bakarım:)üstteki kızda güzel oldumu değmeyin keyfime :D

ilkokul servisinlerine de bi çorap firması reklam koymuş..erkek çocuklar oturmuo valla serviste artık..garibanlar imajları sarsılmasın die hep ayakta gidiolar...ahhhh kızlar aaaaaahhhhhhhhhhhhh,yaktınız çocukları beeee:)

hergün sahil yolunda bende öyle bir okul servisi görüyorum... erkeklere yazık valla.. :)

Geri