GTC yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qamer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar 2001 corsa c sahibiydim aracımı sattım,şimdi astra gtc almak istiyorum fakat gtc ler hakkında fazla bir bilgim yok nekadar yakar gidişi nasıldır vs... bunlar hakkında bilgisi olan arkdaşlarımdan yardım bekliyorum şimdiden tşkler.

not:2ci el almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim verebiliceğim parada 22-25bin tl arası...

ben 19 jantla kullanıyordum guzel gıdyordu 5 kısı 200 km h goruyordu ama vırajlarda ıstem dısı yanlamasıyla meshurdur yay olmasına ragmen :)

tavsiye ediyormusun pki :)

tavsiye edilir gayet kullanışlı araç ayrıca görünüş rakiplerine göre çok daha güzel ;)
22-25 zor gibi sadece ;)

goruntu olarak basarılı bır arac ben gezerken kızlar bakıyorduu :D +1

ama ıstedıgım gıbı yol tutusu yoktu malesef sadece sorun o ama ben sert kullanıyordum aracıı senın nasıl kullandıgın onemlıı

Ortalama tüketim 9 lt. klima açıkken performans kötü. Sürüş keyfi alıştıktan sonra çok iyi zorlu bir araç çöze bilmek için rahat 3000 km yol yapman gerekli yol tutuşu çok sıra dışı herşey olabilir. Aşırı performans beklemiyorsan geneleinde güzel araç. Tek kötü yanı koltukları faciya direk bel arısı.

Ben alıken pişman oldum 1,6 T versiyonlarınıda gözden geçir.

1,6 Turbo tercih etmeni tavsiye ederim. İstediğin fiyata kazalı falan bulabilirsin. Temizinin o fiyata olacağını sanmıyorum.

şekil araba bence yakışır;)

1.6 105 hp ile 1.6 turbo 180 beygir aynı yakıt sarfiyatına sahip bulabilirsen.Turbo düşün derim bende

gel benim araci satiyim sana bana maliyeti su anda 60 bin egzos koydum su anda 190 ps sana 55 e veririm bu arada 0 i 50 civari sanirsam :)

Geri