GTC Turbo için egzoz ?

musty01gtc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar kolay gelsin aracım 2008 model gtc turbo 180hp dir. üzerinde ekstra olarak vmax yazılım + turbodan itibaren komple 76mm boru son susturucuya kadar +kat iptali de dahil ama ben egzoz sistemimi değiştirmek istiyorum cunku polisler affetmiyor hele ki adana gibi biyerde ... boru haricinde borla-supersprint vs tarzı egzozlar varmış sizce hangisi performans acısından daha iyi olur bilgilendirirseniz memnun olurum herkese teşekkürler :)

Bu dediğin eskozlar lada polisler affetmez :S

Yeni bir egzoz çıkmıştı. Kumandayla kapanıp açılabiliyordu ses olarakta güzel diyordu kullananlar. Emre abi(Ghent) Corsa OPC'sine takmıştı,ondan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.. :)

arkadaşım polisler değilde aracın muayenesinde kat iptali geçmiyor o kısım daha büyük sorun olmayacak mı ?

selamlar kolay gelsin aracım 2008 model gtc turbo 180hp dir. üzerinde ekstra olarak vmax yazılım + turbodan itibaren komple 76mm boru son susturucuya kadar +kat iptali de dahil ama ben egzoz sistemimi değiştirmek istiyorum cunku polisler affetmiyor hele ki adana gibi biyerde ... boru haricinde borla-supersprint vs tarzı egzozlar varmış sizce hangisi performans acısından daha iyi olur bilgilendirirseniz memnun olurum herkese teşekkürler :)
o kadar kasacağına qtp tak kafana göre aç kapa çata pata gezersin

konuyla pek alakası yok ama astra h 5 kapı ıcın gtc egzoz ucu lazım.nerede bulabılırım?

konuyla pek alakası yok ama astra h 5 kapı ıcın gtc egzoz ucu lazım.nerede bulabılırım?

Benzeri uçları neredeyse tüm eksozsularda bulabilirsin.

zaten su an öyle dügmeli yani sistem cata pata geziyorum da işte galiba kumandalı sisteme gecicem evet artık hep öyle kullanılıyor en kullanışlısı o galbia başka secenek kalmıyor

üzerinde ekstra olarak vmax yazılım + turbodan itibaren komple 76mm boru son susturucuya kadar +kat iptali de dahil ama ben egzoz sistemimi değiştirmek istiyorum

hocam satmayı düşünürsen fiyat ne olur? ;)

bir ara satmayı düşünmüştüm ama insan böyle bi arabayı pek satmak istemiyor acıkcası :) ama herşeyin bi bedeli var üzerindeki ekstralarla 40 bin lira eder bence

Geri