gtc blow off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun_gtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar, orijinal dv'a giden vakum hortumunu çektiğinizde dv iptal olur zaten, o kadar büyütülecek bir olay değil. O hortumun ucunu bir vida ile kapattığınızda sadece bov'dan tahliye olur. Bu sağlıklı mı, değil...eklediğim linkte sebebi yazıyor.

o dedıgınız de yapılmadan hata gıderılebılıyormus 1.6 turbo gtc lerde dıger opellerde hıc bı problem yaratmıyor arııza ısıgı gıbı

o dedıgınız de yapılmadan hata gıderılebılıyormus 1.6 turbo gtc lerde dıger opellerde hıc bı problem yaratmıyor arııza ısıgı gıbı
bertonelerde de problem yaşayan var... umut bağlamış zamanında araç durduğu yerde stop falan ediyormuş sonra soğuyup uğraşmadan söküp satmış...

ewt kardesım yanlıs takıldıgı zaman yapıyormus o sorunu hava kacagı varsa yaparmıs o problemı ben de denedıgımde ılk once , bı parca acık yer kalmıstı hafıf debrıajı bırakınca ıstop edıodu :)

Arkadaşlar, orijinal dv'a giden vakum hortumunu çektiğinizde dv iptal olur zaten, o kadar büyütülecek bir olay değil. O hortumun ucunu bir vida ile kapattığınızda sadece bov'dan tahliye olur. Bu sağlıklı mı, değil...eklediğim linkte sebebi yazıyor.

Linkte gösterge için falan T borusu kullanmayın da diyor..Onu anlayamadım ben.Benzin basınç regülatöründen alın demiş boostu...Ben normal dv borusuna giden boru üzerine T yaparak veriyorum göstergeye..Bir fark yaratmadı ama?

*Motor 1.6 - 2.0 farkı var ama prensip aynı diye biliyorum?

Belki işinize yarar..

GTC için Blow off takma yöntemi :

http://www.zlet.co.uk/HSK-SSQV.htm

bu işler zaman işi zamanın olacak yaptıramayacagın hic birsey yok

ıstanbul ankarada cok daha kolay olur ızmırde cacık yok :)

Best servis vardır İzmir'de, kazırktır biraz ama Muzaffer yardımcı olur.

Bertone'yi yapamadı ama Muzaffer abi zamanında :D

Geri