gtc blow off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun_gtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun_gtc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaşlar astra gtc 1.6t aldım. blow taktırmak istiyorum.
araca uygun en iyi marka hangisi ve nereden temin edebilirim.

Astra turbolarda arıza lambası yakma problemiyle karşılaşıyo replica blow off takılabiliyo

Mehmet Gazihan'a başvur. Gerkli bilgi ve fiyatı alırsın.

Ben Greddy Typer Rs kullanıyorum, oldukça memnunum. Ayar imkanı olmayanlar zaten problem çıkartıyor, HKS alacaksan onun da ayarlısını almalısın.

öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.,
hks ayarlı olanı nerden ve kaça temin edebilirim.

blow of var elımde satılık 0 durumda hks yenı tıp ssqw orjınal garantılı faturalı arkadaslar ısteyen olursa ırtıbata gecsın.

Aracın turbosunda zaten hava tahliyesi olduğu için iyi bir ustanın yapması gerekiyor çünkü orjinal çıkış kapatılacak ve blowdan tahliye sağlanacak....

Eğer diğer tahliye tıkanmazsa iki yerden havayı tahliye edeceği için sıkıştırma olmayacak ve böylece araç performanstan düşüp arıza ışığı yakacaktır...

Aracın turbosunda zaten hava tahliyesi olduğu için iyi bir ustanın yapması gerekiyor çünkü orjinal çıkış kapatılacak ve blowdan tahliye sağlanacak....

Eğer diğer tahliye tıkanmazsa iki yerden havayı tahliye edeceği için sıkıştırma olmayacak ve böylece araç performanstan düşüp arıza ışığı yakacaktır...

vay be bunu bilmiyordum işte.. teşekkürler..

ewt tahlıye gerekıyor yoksa takamıyoruz :S ızmırde pek yapan usta olmadıgı ıcın elımde kaldı hıc kullanamadan 0 kutusunda blow satılık :(

Geri