gsi tekleme pıroblemi

tayfunzafer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm aracıma sıfır motor yaptırdım daha 4.000 km oldu.fakat bir haftadır 2 ci vitesde yavaş akarken araç düşük devirde gaza basınca bin beşyüz ikibin devir arası araba tekliyo benzinde az hissettiriyo lpg de dahaçok.usta buji kablolarını değiştirelim dedi 65 lira farklı bi kabloylada denedik yine yaptı.yeni takalım yine yaparsa ateşlemeyi değiş tiririz diyo oda boşşş muş 150 lira tahmini iş yapmak istemiyorum bilgisi olan varmı

bizim arabada bu bahsettiğin sorunun aynısı vardı. böyle 2. viteste sallayarak gidiyordu devir yükselene kadar. 4 bujiyide değiştirdik sorun düzeldi. önce düşük masraftan yükseğe doğru gidin bence. direk ateşleme bobinine girmeyin derim ben.

slm aracıma sıfır motor yaptırdım daha 4.000 km oldu.fakat bir haftadır 2 ci vitesde yavaş akarken araç düşük devirde gaza basınca bin beşyüz ikibin devir arası araba tekliyo benzinde az hissettiriyo lpg de dahaçok.usta buji kablolarını değiştirelim dedi 65 lira farklı bi kabloylada denedik yine yaptı.yeni takalım yine yaparsa ateşlemeyi değiş tiririz diyo oda boşşş muş 150 lira tahmini iş yapmak istemiyorum bilgisi olan varmı

Geçmiş olsun kardeşim sende arabası tekleyenler grubuna katıldın demek,şimdi usta bobini değiştirir inşallah sorunun düzelir ama düzelmezse egr,oksijen-map-lamda sensörleri, kelebek boğazı,rolanti ayarlayıcısı olmadı siboplara kadar iner,sen sen ol fazla kurcalama iyice b...u çıkıyor.

tayfun kardeşim bobin buji kablosu ateşleme beyni sırası bu
sorunun ufak bişeydir hiç şüphen olmasın ;)

ben buldum sorunu arkadaşlar aracımda eski buji kablolarım vardı ilerde sorun çıkarsa diye bulunduruyodum.akşam kapağı söktüm aracı çalıştırdım tek tek bobinleri bujiden çıkartıp taktımbaktım 2 ci kabloyu çıkarınca araba çok sirkeleme yapmadı.bende değiştirdim sorun tamamen geçti.herşeyi ustaya bırakmamak gerekmiş adamların gününde değilsen sallıyolar.yorumlar için saolun

arızanın giderildiğine sevindim :D

Geri