GSI Jantlarım geldi nihayet..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi sadece jantla da olmuyor. Hakkını vermek lazım devamını getirde opelim.net gsi jantlı corsa görsün :) Çok boş duruyor bu şekilde.
Spor yay+film bu jantların hakkı :D

tekrardan maşallah :)

maş maş maş.. 41 kere maş. ii günlerde kullanin

hayırlı ugurlu kazasız kaldırımlara surtmeden park etmeler ve kullanmalar =)))

konya yolundakı opal bnm cok yakın bı arkadasımın onceden bılgı verseydın belkı bıraz daha bısıler yapardık fıyatta baska bı ıstedıgın olursa haberdar et kardesım =)

hayırlı olsun çok güzel yakışmış ..

sağolun.
Abi sadece jantla da olmuyor. Hakkını vermek lazım devamını getirde opelim.net gsi jantlı corsa görsün :) Çok boş duruyor bu şekilde.

Evet haklısın bende farkındayım,Almanya,dan angel sipariş verdim,direksiyonu deri olanı ile değiştirecem yakında oda gelir,cam filminide bu cumartesi biryere sordum solargard cam filmine 5 cam 350 tl,ön cama da yaptırırsam 250 tl,toplam 600 tl dediler,fiyat biraz çok geldi doğrusu.Varmı tavsiyeniz film için.
tekrardan maşallah :)

Sağolun,daha iyileri sizin olsun.
maş maş maş.. 41 kere maş. ii günlerde kullanin

Teşekkürler.
hayırlı ugurlu kazasız kaldırımlara surtmeden park etmeler ve kullanmalar =)))

konya yolundakı opal bnm cok yakın bı arkadasımın onceden bılgı verseydın belkı bıraz daha bısıler yapardık fıyatta baska bı ıstedıgın olursa haberdar et kardesım =)

Sağol arkadaşım,e o zaman bir takım marşpiyel fiyatı sorarsan iyi olur,kolaylık yapacaklarmı bakalım.

marşbiyel de istiyorrrr

Araba sağlam indirilirse marşpiyele gerek kalmaz Ali abi. Jantlar her türlü götürür :) İlk yapılması gereken film+yay bence :) sonra zevke bütçeye göre devamı getirilebilir.

Maşallah jantlar süper olmuş kazasız belasız sürüşler

jantlar güzel olmuş aracınızı güle güle kullanın

Bu arada jantların et değeri ve genişliğini merak ettim. Nedir acaba ?

Geri