GSI Grubu Git Gide Büyüyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sökme süper ses var bana göre ama tabiki sen müzikle alakalı oldugun için kulagın daha aşinadır

Evet ses çok güzel haklısın fazla bile geliyor ses sistemi... :D Ama artık konuşulanları duymaz oldum sağırlık başladı. :D

Hadi bakalım kardeşim...
En Güzelini yapıyorsun, sonunda doğru yolu buldun :]

Satıp neye bineceksin?
Al bin, oyna, dolan, eğlen... :]

Bekliyoruz, ama daha önce senle serviste buluşmamız lazım, eline süngeri alman lazım senin... Köpükle bi kaçak bulma operasyonu yapacağız... Bu konudaki üstün maharetini duydum... Haberleşelim ;)

:]

Kanka ne zaman ihtiyacın olursa :D Mustafa abi bana arabayı göstersin yeter ben hemen bulurum klima kaçaklarını :D Mustafa abi bile şok oluyor hemen buluyorum kaçakları diye... Gel burda çalış klimacı olarak diyor. :kop:

Kanka çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. Dahada güzel olacak inşallah,allah kaza bela vermesin..

Birde merak ettim; Niye 6 ay sonra başlıyacaksınız,bir problem mi var :rolleyes:

Ehliyeti kaptırdım da ondan 6 ay yani bol bol vaktim var... ;) İyi oldu benim için ama gerçekten... Yoksa vakit ayırıp bırakamıyordum.

Heeee aklımdayken jantlarım nasıl olmuş yavuz? :D:D

Ehliyeti kaptırdım da ondan 6 ay yani bol bol vaktim var... ;) İyi oldu benim için ama gerçekten... Yoksa vakit ayırıp bırakamıyordum.

Heeee aklımdayken jantlarım nasıl olmuş yavuz? :D:D

Şu an sana GEBER demek istiyorum ama olmuyor işte :)

Şu an sana GEBER demek istiyorum ama olmuyor işte :)

Dedin bile ama bu o jantları benim almama engel olamadı :D Neyse sanada buluruz bir şeyler... :D Bir de istersen sana satarım 600 istiyorum :D:D:D:kop: :kop:

Dedin bile ama bu o jantları benim almama engel olamadı :D Neyse sanada buluruz bir şeyler... :D Bir de istersen sana satarım 600 istiyorum :D:D:D:kop: :kop:

Karaborsacı :) :)

İşine gelirse :D Bak arabada nasıl duruyor jantlar :D

Geri