^^ Green MonsTeR ^^ Vectra B

yorumun için cok tesekur ederim hepinize cok teskurler dahadaha ıyıleri sizlerin olsun inşallah .

araban çok hoş duruyor... bakmaya doyamadık vallahi... fotoğraf az geldi biraz daha eklersen güzel olacak...

en kısa zamanda bu başlık altında fotoları yenilicem arkadaşlaR yorumlarının için tşkler

araba cok güzel kazasız belasız sürşler insallah.
bu arada bu araba kocaeliye geliyomu.ben aynı renk krom jantlı bi vectra görüyorum buralarda.oda aynen böyle sade ve şık.hatta bir keresinde persembe pazarına park etmişti yanındada asrta gsi vardı bende yanına çekmiştim gt yi 3 opel yanyana dursun iye:)

kazasız belasız 35 yanak olmasına rağmen çokda ince durmuo sanırım lastikten güle güle iyi günlerde kullanın

coleman : araç sık sık kocaeliye gidiyor .. 54TD388 perşembe pazarını tam hatırlayamadım ama . doğrudur yani

yuxcell : yorumun için tşkler arkadaşm

Maşallah çok hoş olmuş gerçekten, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

güzel bence rengide bir başka Allah kaza bela vermesin güle güle kullan...

benim hayalimdeki araba bu işte soyle yuklu bi param olsa ilk iş bi vectra ardından bi modifiye baska bişe istemiyorum ha tabi bide saglık onemli olan :D

araban çok hoş duruyor... bakmaya doyamadık vallahi... fotoğraf az geldi biraz daha eklersen güzel olacak...
Aynı benimki gibiymeiş:) Allah kazasez belasız binmeeyi nasip etsin....

Geri