^^ Green MonsTeR ^^ Vectra B

allah kaza bela ceza vermesin.

evet arkadaşlar sol direk göstergelerini özel fiber dökülerek yaptırdım ve maliyeti 500 ytl oldu bana stopları ise300 e almıştım sıfırını sonar marka ..

18 jant takınca tabiki direksiyonda hafif derecede sertleşme oldu haliyle yay binincede ..
daha yayıldı araba yere ..

yorumlarınız için teşekkürler hepinize ..

maşallah maşallah kazasıs belasız sürmeler

güzel araç emeğine sağlık

Abi gerçekten çok hoş olmuş eğer yanlış anlamassan sana ne kadara mal oldu bu liste Kasırgayada böle bişeyler düşnüyorum ama işte :( bilinirki modifiye parçaları çok pahalı o yüzden sadece aklımda ama şöle ufak tefek bişey yinede yapmayı düşünüyorum:D
Kazasız belasız binmek nasip gerçekten aracın hoşuma gitti aman nazarın değmesin:D

toplamda bütün parçalar :

jant lastik : 3.000ytl
angel : 450ytl
stop : 300ylt
panjur : 100ytl
sol direk göstergeleri : 500 ytl
jsv devir saati : 200ytl
american cam filmi :250ytl
jsv vites topuzu : 120ytl
pioneer7750mp3çalar,infinity referance 16cm compenant,jbl1000wbas,sonyexplod anfi : 1.800ytl
metal paspas : 50 ytl
steel marka son susturucu :100 ytl

toplamda 6.600 falan yapıor git takdır gel falan filan derken 7.000ytl buldu ..

İşte İsmail abi aracını satmayıp böle yapacan sonra doya doya bineceksinde bizim arabaya böle bişey yapsam gidermi işte bide orası var:D altımda yokki şöle bi vectra tank gibi araba walla tes edip onaylanmıştır:D bilgiler için teşekkürler:good:

hocam kazasız belasız inşallah çok güzel duruyor.marşpiel neden uygulamadın.daha da tamamliycaktır görüntüyü bence ayrıca rüzgarlık falan düşünme arkadan gayet hoş bir görüntüsü var zaten.

arkadaşlar suanlık sadece eksigim çıtalar ön dil arabanın rengıne boyanıcak sıslere ve farlara uzun kısa 10.000k xenon takılacak bide yay sonrada indash düşnüyorum

Geri