Grande Punto ' yu nasıl bilirsiniz? (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet bende ilk doğan slx'de öğrenmiştim araba kullanmayı o zamanlar ne arabaydı ama. :)

bnde tipo 1.4s :cool:

neyse konu sapmasın :)

1,3 diesel olanın 5 kapılı ve fulle yakın versiyonunu bir süre kullandım. Genellikle uzun yolda 5-6 bin km yaptım. Bunlarda kullanılan diesel motor, opelin kullandığı motorla aynı olmasada bir şekilde akrabaymış.. Açıkçası diesel olanı gayet keyifli bir arabaydı. 195km-h ye kadar sorunsuz çıktı. Direksiyonu en beğendiğim yanıydı; şehir içinde "city mod" hakikaten büyük kolaylık.. Yalnız 5 kapılının bile arka koltukları anormal dar ve rahatsız edici. Bunun haricinde bir sorun göremedim ben..

punto alırsanız kesinlikle t-jet motor bakın.1.4 Turbo 120hp gücünde yakıt olayında cimri turbo devreye girmeden 1.4 puntoyla aynı yakıyor mükemmel hızlanması 9sn içerisinde 100km hıza ulaşabiliyor test ettim. aynı motor linea yeni bravo lacia deltada kulanılmıs ama puntonun kasası biraz daha hafif biraz daha seri tip olarak bende sevmiyorum ama 1.4 turbo motoru yolda baya kişinin canını sıkabilir :)

bence o paraya yeni model corsa al 24.500 gibi bir fiyatı var fiata bulaşma derim

Geri