Grande Punto ' yu nasıl bilirsiniz? (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorumlara bakıyorumda gülüyorum zaman zaman :D ben grande puntoyu cidden güzel buluyorum. uzun yol gitmez falan mevzuuna gelince gitmesine gidiyor hemde sağlam gidiyor 160-170 ancak düşük sınıf bir araç oldugundan dolayı içeriye fazlaca ses alıyor. ama o fiyata gayet iyi. ben olsam o fiyata kaçırmazdım. hatta bayramdan önce bende bakmıstım ama 23000e nasıl indiler onu anlamadım en son 24200 küsür oluyordu indirimiyle falan acaba yanlışmı hatırlıyorum...

fiat ögretmenlere bir indirim kampanyası başlatmış durumda..

burada öğretmen indirimi sözkonusu ondan bu fiyatlara.. :)

fark yok farklar var.. biri avrupa üretim biri yerli üretim , biri euroncap testinden 5 yıldız almış diğeri böyle bir testten haberdar degil vs... devam eder..
bunlar önemli detaylar..

:)

Doğrudur o kadar detaylı bilmiyorum. En son şirketteki linea'ları kullandım.
Yalnız 23 bin ytl lik fiyat oldukça makul görünüyor, bu özelliklerde ki sıfır bir araç için. Benzinli olduğu için biraz fazla yakabilir ama fiat.

biz 5 ileri şanzuman kullanıyoruz puntoda hız sınırlarına uydugun sürece fazla yaakmıyor ancak bizim gibi deli kullanan arkadaslara tavsiyem 2 ltlik bi motordan daha fazla yakıyor :D (150km ve yüksek hızlarda) :D demek öğretmenlere indirimi var. çok güzel.. hemen bi öğretmen bulmam gerek :D yada okulu bitirip atanmam... :D

Ablam için grande punto almayı ciddi manada düşünmekteyiz artık..

Neden Punto..?

1) 23 milyara geliyor herşeyiyle 4 airbag mp3 digital klima abs vb.
2) 1 yıl bedava full kasko
3) 10 milyar kredi ödemesi 10.500 şeklinde oluyor (12 ay için)
4) Servis ve yedek parçanın diğer avrupa firmalara göre daha uygun olması

Düşündügümüz araç özellikleri

1.4 Benzinli 77bg / 3 Kapı / Manuel / Active yada Dynamic Paket (alt ve orta seviye)

2009-yeni-fiat-grande-punto-1.jpg

2009-yeni-fiat-grande-punto-2.jpg

2009-yeni-fiat-grande-punto-4.jpg

Düşünceleriniz varsa alternatifleriniz nelerdir?

Gardaş ben opel vectramı sattım şuan geçiçi fiat'cıyım. Hayırdır sendemi fiat'çı olacan yoksa? :D:)

fiattan çıkışsız söforlugumuzu ona borçluyuz :D

biz 5 ileri şanzuman kullanıyoruz puntoda hız sınırlarına uydugun sürece fazla yaakmıyor ancak bizim gibi deli kullanan arkadaslara tavsiyem 2 ltlik bi motordan daha fazla yakıyor :D (150km ve yüksek hızlarda) :D demek öğretmenlere indirimi var. çok güzel.. hemen bi öğretmen bulmam gerek :D yada okulu bitirip atanmam... :D

ama aracı ögretmenin üzerine yapıyorlar.. ya bakma sen fiyatları bin ytl oynatıyorlar internetten fiyat araştırması yapmayın bayilerden yapın.. cok fark var..

Güzel araba corsayla kıyaslamış çoğu kişi .parça bakım bakımından opelden pahalı olacağini zannetmiyorum ,heleki sorun bakımından :D
Şık araba ;)ucuz daha ne olsun

ama aracı ögretmenin üzerine yapıyorlar.. ya bakma sen fiyatları bin ytl oynatıyorlar internetten fiyat araştırması yapmayın bayilerden yapın.. cok fark var..

netten bakmadım ki zaten bayilerden hatta liste fiyatlarından baktım ben eklenmemiş halinden :):):) okul biterden atanırsam bende öğretmen olacam alla alla :D

Geri