Göstergeler

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar aracımdaki hız,devir,hararet,benzin göstergeleri çalışmıyor arabayı hareket ettirdiğimde hepsi sıfırda sabit kalıyor hiçbirisi oynamıyor sizce ne olmuştur:confused: :(

emin değilim ama sigortası varsa atmış olabilir.bi de yakın zamanda arabayı vurdurarak çalıştırdın mı ya da akü takviyesi ile?

emin değilim ama sigortası varsa atmış olabilir.bi de yakın zamanda arabayı vurdurarak çalıştırdın mı ya da akü takviyesi ile?

yok vurdurarak veya akü takviyesi ile çalıştırma olmadı

Arkadaşlar aracımdaki hız,devir,hararet,benzin göstergeleri çalışmıyor arabayı hareket ettirdiğimde hepsi sıfırda sabit kalıyor hiçbirisi oynamıyor sizce ne olmuştur:confused: :(

parklarda ışıkları yanıyomu acaba?

Sigorta, kadran yada varsa yol bilgisayarı da arızalıysa yaşanır.

Sigorta, kadran yada varsa yol bilgisayarı da arızalıysa yaşanır.

evet birkaç gün öncesine kadar yol bilgisayarı çalışmıyordu sürekli gidip gidip gelyiordu yazıları çince çıkyordu ama göstergeler bozulduğundan beri yol bilgisayarı düzgün çalışıyor

büyük ihtimal sigorta mıdır.?

arkadaşlar bugün arabayı çalıştırdığımda göstergelerde sorun olmadığını gözlemledim kendi kendine düzeldi zaten benim arabada herşey böyle abs tc lambası yanar ertesi gün çalıştırırım düzelir direksiyonu çevirince sanki bişey kopuyormuş gibi ses çıkar ertesi gün denerim yine düzelir valla ben bişey anlamadım bu arabadan :)

arkadaşlar bugün arabayı çalıştırdığımda göstergelerde sorun olmadığını gözlemledim kendi kendine düzeldi zaten benim arabada herşey böyle abs tc lambası yanar ertesi gün çalıştırırım düzelir direksiyonu çevirince sanki bişey kopuyormuş gibi ses çıkar ertesi gün denerim yine düzelir valla ben bişey anlamadım bu arabadan :)

sizin aracınızın psikolojisi bozulmuş :kop::kop::kop: bence bir psikolok görsün :eek:

yada sürücü tarafında sol altta bulunan çoklu soketi ve sigorta tablasını bir temizletin derim.
sonradan eklenen alarm ve müzik sistemi kablo geçişleri için açılan yerlerden su alabiliyor ve oksitlenmeler oluyor. kolay gelsin.....

Geri