Gösterge panelindeki % işaretli uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hildor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hildor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Dün gece araçta bir anda yanmaya başladı. İnternetten araştırdım falan ama bulamadım. Bayram arifesi olduğundan servislerde telefonlara cevap vermiyorlar. Bu uyarı işaretinin anlamı nedir?

Araçta her hangi bir sıkıntı yok. Dün gece yağ kontrolü de yaptım eksik gedik her hangi bir şey yok.

Konu hakkında uzman arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20160703_011332.webp
    IMG_20160703_011332.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 36
Yağ azalmış olabilir mi? Yağ kontrolü yapın,opel asistan diye bir numara vardı oradan 1-2 kere destek almıştım

imla hataları için affola mobil gönderi

Yağ azalmış olabilir mi? Yağ kontrolü yapın,opel asistan diye bir numara vardı oradan 1-2 kere destek almıştım

imla hataları için affola mobil gönderi

Teşekkürler. Dün gece baktırdım yağ falan normal görünüyordu. Arayayım bakalım =)

Sanırım servis bakımının geldiğini haber veriyormuş. Bu yüzden bu uyarı çıkıyormuş. Aynı şekilde uyarı alan arkadaşlar olursa bilgileri olsun.

Umarım en ciddi problemimiz bu olur

Son düzenleme:
Servis süresi değildir bence.yağ ömrü olduğunu düşünüyorum

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz internette araştırdım, yağın ömrünü doldurduğu veya doldurmak üzere olduğunu yüzde vererek bildirmesi yani servis bakım uyarısı anlamına geliyor. Resetlemek için bu videoyu izleye bilirsiniz. yazılar italyanca ama https://www.youtube.com/watch?v=Z_Csrw3wyos

Vallahi adamın bana dediği bu şekildeydi. Bu arada araca 3 bin km önce yap konulmuş. Değişmesi mi gerekir?

Vallahi adamın bana dediği bu şekildeydi. Bu arada araca 3 bin km önce yap konulmuş. Değişmesi mi gerekir?

Yağ değişiminde sıfırlamamış olabilirler. Yağ seviyesi normalse bu uyarıyı dikkate almayın.

Yalnız şu da var, adam yağı 3000 km önce değiştirdi ama ne zaman? 1 yıl sonra 10-15.000 km dolmasa bile tekrar değişim yapılması lazım.

Bizim araçlarda senede bir insp yazar bunu % simge olarak yapmışlar.

Km sayacına basılı tutup kontak açınca silinir bizde büyük ihtimalle buda silinir

Geri