gösterge paneli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra editionu yeni aldım.arkadaşlar gösterge panelinde bir sürekli sarı lamba yanıyor ve sönmüyor. arıza lambasını olduğunu söylediler. ancak çoğu opelde bu lambanın yandığını söylediler. Görüşlerinizi bekliyorum.

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Forum Kuralı Gereği Kendinizi üye arşiv bölümünde tanıtmalısınız yoksa uyarı alabilirsiniz...

araç kaç model ? km kaç ve tabii ki lpg varmı varsa markası ?

2001 model. brc marka lpg. 130000 km.de

aynı araç benimkiyle.hayırlı olsun.lpg den olabilir.bir opel servisine götürüp cihaza bağlanınca ne olduğu belli olur.kaça aldınız ?

lpg ayarından kaynaklana bılır beyıne az yakıt gıdıyor dıye benımde arıza lambam yanmıstı lpg programlattım duzeltı ınsallah lpg dendır sensor se tehck2 bakmak lazım

19750 tl ye aldım.

editionlar cidden pahalı yaw.bende pahalı aldım.

burak ın dedikleri doğrudur hocam.size dedikleri yanış bu lambanın yanmaması lazım.bir sorun var demektir bu.motor arıza lambası o.motor bakımları yapılmışsa bugüne kadar muhtemelen lpg dendir.keşke almadan bir servise götürüp cihaza bağlatsaydınız.ben özel serviste taktırdım 25TL verdim.herşeyi çıkıyor arabanın.

teşekkür ederim. geçen perşembe günü elazığa gittim. (şehir dışı) km de 165 tl yaktı. sizce nasıl?

editionlar cidden pahalı yaw.bende pahalı aldım.

burak ın dedikleri doğrudur hocam.size dedikleri yanış bu lambanın yanmaması lazım.bir sorun var demektir bu.motor arıza lambası o.motor bakımları yapılmışsa bugüne kadar muhtemelen lpg dendir.keşke almadan bir servise götürüp cihaza bağlatsaydınız.ben özel serviste taktırdım 25TL verdim.herşeyi çıkıyor arabanın.
hangı lamba yanıyor araba ısaretlı anahtar amblemlı olanmı ?

Geri