gösterge ışıkları hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba;
2000 model astra g aracım var.
Resimde eklediğim ampuller sarı renkte yanıyor aracımın gösterge (kadran) ışıklarını beyaz yapmak istiyorum.
Forumda araştırdım ledle yapılan uygulamalar var.
Ancak işçilik ve beceri isteyen bişey olduğunu ve beceri konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşündüğümden farklı bir çözüm bulunamaz mı ?
Mesela bu ampüllerin beyaz - mavi - kırmızı olanı var mı ?
Bilgi verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 40
arkadaşlar merhaba;
2000 model astra g aracım var.
Resimde eklediğim ampuller sarı renkte yanıyor aracımın gösterge (kadran) ışıklarını beyaz yapmak istiyorum.
Forumda araştırdım ledle yapılan uygulamalar var.
Ancak işçilik ve beceri isteyen bişey olduğunu ve beceri konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşündüğümden farklı bir çözüm bulunamaz mı ?
Mesela bu ampüllerin beyaz - mavi - kırmızı olanı var mı ?
Bilgi verirseniz sevinirim.
var ebayda bı gezın görucen :D

ya burak iyiki ebaydan malzeme almayı biliyon he :)
türkiyenin suyumu kurudu türkiyede yokmu kardeş:confused:
teşke olsa gecen hafta arkadasın arbayı yapıyoduk arkadasım forumdan murat onun arkadası elektronıkcı evın altında malzemesını kullancakdık kullandık parkları ampullerı yaptık mavı km sayacına geldı sıra o ara elekronıkcı arkadas muhabbete gırdı onu kırmamak adına bı kac bırsey soyledı neyse ampulu ortuyoduk yanlış lehım yapmış bı + bı - ampulun ayagına lehım yapcagına ıkı ayagı kısa devre yapıp lehım yapmış o ara karı kız muhabbetı gırdı bızde taktık km lambasını lehım ledık calısmadı kısa devre ettı ampullun dalgasına km sayacı na başka yerden elektırık aldık calıstırdık ama ıcıme sınmedı + kısa devreden dolayı elfren ısıgı ve benzın lmbası yanık takılı kaldı entegre yanmış baktırdık cıkma kadran alıp taktık bu işler sabır işi aceleye gelmez dıkkat ıstıyen iş bu ampuller olsa ış kolaylaşıyor

işte bende bunlardan korktuğumda açayım direk bu ampülün beyazını yada mavisini bulayım takayım diyorum. birde kaç tane ampül var göstergede sen açmıştın

işte bende bunlardan korktuğumda açayım direk bu ampülün beyazını yada mavisini bulayım takayım diyorum. birde kaç tane ampül var göstergede sen açmıştın
valla kardesım bu ampullerden bulabılırsen bul bulamassan aldır hıc ugraşma yada kadran kagıdı ındıaglo al derım

Geri