gösterge işareti

Vay be .Güzel bilgiler.

üzerinde anahtar işareti olan lamba kontak açık 2 pozisyonunda iken yanar ve söner yani marşa basmadan sönmesi lazım. sönmüyorsa hafıza da arıza kayıtlı demek. marşa basılınca sönsede hafızadaki arıza kodu duruyordur. zararı var mı yok ama daha önce beyine ne arızası kaydedildiğini öğrenip hata kodunun silinmesininde benim gibi pimpirikliller için faydası çok.

işallah benimki gibi ciddi deildir
arkadasınki benim dertten sanırım (ama benim arac astra h'tı sizinki g sanırım) bi kaç kez sildiler arızayı sonra benzin deposu temizleyici falan atıldı ama hala devam etti taki silindir kapağı taslanana kadar :( kurummu oluyormuş neymiş ama düzeldi 1ooo küsür lira yemişti :(

Arkadaşlar bu lamba benim araçda da yanıyor. Çok yere gösterdik problemi çözen olmadı bir tek son gösterdiğimiz usta beyindeki ince tellerde boşluk ola bileceğini söyledi çünki beyine dokunduğunda bir ara lamba söndü tekrar yandı. Aracın performansında hiç bir problem yok.

benim vectramdada yanmıştı lpg den dolayı yanmıştı lpg yi tekrar ayarlatıp sildirdim birdahada yanmadı

mark yapabilecegin en mantikli olay bir servise götürüp bilgisayara baglatman o isigin yanma sebebi birden fazladir bende oksijen sensöründen dolayi yanmisti kimbilir sende ne cikacak bilgisayara baglanmadan bilemezsin

Geri