gösterge aydınlatması

onur_arslan_59

Kayıtlı Kullanıcı
17-Çanakkale
ya ben gösterge aydınlatmasının rengini değiştirmek istiyorum. aranızda değiştiren warmı?

Bu konu daha öncede birkaç kez görüşüldü. Yapan değiştiren arkadaşlar oldu ve nasıl yaptıklarınıda anlatmışlardı. İstersen konular arasında aratarak inceleyebilirsin.

biz birkac arkadas yaptık suanda oyle kullanıyoruz kırmızı renk kullandık audi rengiyle aynı ancak biraz zahmetli ve riskli sayılır profeyonelce yapılması lazım biz kısmen led ama cogunlukla ithal transparan folyo kullandık cunku led aydınlatmayı ampul gibi verimli yapamıyor gölgelenmeler olabiliyor bu sebeple led olan bir cok yeri tekrar eski sisteme cevirip folyo kullandık ve folyonun en onemli diger avantajıda ornekle acıklamaya calısıyim istersen 20 yi mavi 40 sarı 100 turuncu ne istersen istedigin rengi karısık kullanabilirsin

abicim sen gösterge ışıkları die arat orda her turlu bilgi var ben yaptım elektronikle ugrasmıosan vede smd led bulamassan bu işe hiç girme cok bela bişe ben bir ay yatıp kalkıp bu işi düşündüm ama sonun da yaptım resimleri var eski knuda sen oraya yaz burayı da yonetim silsin yalandan yuklenmeyelim siteye

burakopel' Alıntı:
abicim sen gösterge ışıkları die arat orda her turlu bilgi var ben yaptım elektronikle ugrasmıosan vede smd led bulamassan bu işe hiç girme cok bela bişe ben bir ay yatıp kalkıp bu işi düşündüm ama sonun da yaptım resimleri var eski knuda sen oraya yaz burayı da yonetim silsin yalandan yuklenmeyelim siteye
:good:

gösterge ışıklarını eskişehirde değiştiren bir elektronikçi var.ve çokda güzel oluyor.istediğin renk koyuyor.mavi,yeşil,beyaz ve kırmızı.istersen iki veya üç rengi aynı anda kullanıyor ve renkler hiç birbirine karışmıyor.bana göre vosvagenin lambalarından da güzel oluyor.

Geri