Gösterge aydınlatmalarının kısılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vctrc04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vctrc04

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
S.A arkadaşlar ve abiler yaklaşık 1 aydır direksiyonu çevirince,kornaya basınca,sellektör yapınca,sinyal verince kısacası elektrik kullanan bir aksamı harekete geçirdiğimde gösterge ve yol bilgisayarı aydınlatmasında kısılma oluyor yani ışık şiddeti azalıyor bununla alakalı bir sıkıntı yaşayan var mı ? Sorun nedir ne kendim bulabildim ne elektrikçiler... delireceğim:(

S.A arkadaşlar ve abiler yaklaşık 1 aydır direksiyonu çevirince,kornaya basınca,sellektör yapınca,sinyal verince kısacası elektrik kullanan bir aksamı harekete geçirdiğimde gösterge ve yol bilgisayarı aydınlatmasında kısılma oluyor yani ışık şiddeti azalıyor bununla alakalı bir sıkıntı yaşayan var mı ? Sorun nedir ne kendim bulabildim ne elektrikçiler... delireceğim:(

aküyle ilgili bi durum herkeste olur bu durum ama cok fazla kısılıyorsa ısık siddeti akünüzün ömrü bitmeye yakın olabilir.

çok az kısılıyor ama deli oluyorum. aküyü ölçtürdüm 14.0 basıyor yani akü sağlam.

Araç çalışırken ışıklarda kısılma oluyorsa alternator kontrolü yapılmalı derler ama benimde geçen sene araç çalışırken anormal bir şekilde gösterge ışıkları azalıyordu. 3 ay sonra akü aracı calistiramayacak şekilde bitti. Değiştirince düzeldi. Marş basmayana kadar devam edin sizde. Marş basmadımı bir araçtan takviye yapar gider aküyü değiştirirsiniz.

Araç çalışırken ışıklarda kısılma oluyorsa alternator kontrolü yapılmalı derler ama benimde geçen sene araç çalışırken anormal bir şekilde gösterge ışıkları azalıyordu. 3 ay sonra akü aracı calistiramayacak şekilde bitti. Değiştirince düzeldi. Marş basmayana kadar devam edin sizde. Marş basmadımı bir araçtan takviye yapar gider aküyü değiştirirsiniz.
o zaman ben beklemeyim yarın aküyü değiştirip 72 lik bi varta taktırayım

ilginiz için teşekkürler

o zaman ben beklemeyim yarın aküyü değiştirip 72 lik bi varta taktırayım

cok az kısılma her aracta olur diye biliyorum. kısılma cok az ise yeni aküdede bişey değişmez

cok az kısılma her aracta olur diye biliyorum. kısılma cok az ise yeni aküdede bişey değişmez
Nuro teşekkürler sorunum 72 amper varta ile çözüld. Aynı problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olur insaallah

Bizde cim modülünden ötürü kısıyoruz fazla açınca korna çalışmıyor.

Bizde cim modülünden ötürü kısıyoruz fazla açınca korna çalışmıyor.

bunu ilk defa duydum benim basıma hiç gelmedi

Geri