good year vector 4season lastikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tiseduba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bu goodyear 4season lastiklerini nasıl bilirsiniz_? kullanan arkadaşlardan memnun olan var mıdır_? fiyat olarak 195/60/15 231 lira tek fiyatı olarak gorunuyor_? ne dersiniz bu paraya değer mi_?

http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/vector4seasons/index.jsp

böyle bir yazı var incelemenizi isterim...

bu lastikler hakkında bilgi sahibi olan yok sanırım...

arkadaşım yazın yaz kışın kış lastiği kullanılır.Ancak pek performanslı kullanmıyorsan kullanabilirsin ancak sıcaklarda performansı düşer aşınımıda artar benim bilgim bu yönde

Fiyatı çok fazla hem de aşırı. Ben geçen sene Michelin Energy Saver'ların tanesini 135'ten almıştım.

Selamlar.

energy saver ile bu çok farklı
yani 4 mevsim lastiği bi ara kullandım ancak benim pek hoşuma gitmedi ama tamamen kullanıcı zevki ve alışkanlığı
yazın yaz kışın kış lastiği kullanmayı tercih ediyorum

bırak goodyear'ı michelin al rahat et.

O modeli hiç kullanmadım ama daha önceki arablarımda olsun ailemin arabalarında olsun googyear çok kullandık bu güne kadar hiç üzmedi. tavsiye ederim. ilkan ın dediği gibi michelinde çok iyi lider markadır onada göz gezdir ama fiyat konusunda seni çok büyük ihtimalle goodyear mutlu eder.

michelin energy iyi bir lastik değil bence... pirelli tavsiye ederim

michelin lastiklerinde diğer lastiklerde olan yanaklarda ki metal örgü yokmuş diye duydum cok cabuk balon yapabiliyomuş sanırım.. bilmiyorum ne kadar doğru... onun için michelin hiç düşünülmedi...

michelinin energy serisi bence fazla konfora yönelik kayma eğilimi fazla ben tercih etmem 150 liraya başka markalarda daha iyi lastikler bakardım... lastiğide dört mevsim yerine yaz kış olarak tercih etmek daha sağlıklı...

Geri