gölgede 40.9

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
koray ne dion yaa fazla sıcak ii değildir pişik yapar pişik:D:D:D

küresel ısınmanın baş düşmanı klima aykall....bundan dolayı sıcaaaakkkk

ben izmir tirede oturuyorum belkı bılenler vardır orayı burda arabadan cok motor var
dun oglen motor ıle servıse gıdyordum ve bıde motorla gıtdıgım hız 80 dı ve daha sıcaktan oluyordum ben ne kadar hızlı gıtsem o kadar sıcak gelıyordu ve dukkana gıttım vantıretor + klima benı anca soguttu bı daha dısarı cıkmadım adamlar benım pc bozuldu dıo ben gıtmıyordum aksam 6 sonra basladım

2006 ve 2007 yaz aylarını kıbrısta gecirdim arabayla gölgede 50 i gördüm zaten derece normaldede 45 in altına hiç düşmüyordu hararette sürekli 100de :D

@burak abi,
yaa haklısın burak abi de bu yaz gelmek bilmedi ankarada.. haa son günler aşırı sıcaklar var zaten ama biraz geç geldi deli oldum :D

@sercan,
bişi olmaz kardeşim yav :D:D

sökede de 42 yi gordum dun yanıyoruz artık evden cıkmak istemiyorum

bittim ya...hala 47 derece bugün üstüne bide 100 derece sıcak motora bakım ve opnarım yapınca adam deliriyo.cıraktan 10.11 acık ağız istiyom başka takım getiriyo.adamlar kafayı sıyırdı....:Dolmaz böle bişey ya..yanıyoruzzzzz

askerliğimi ercişte yaptım....yazın derece olarak cok sıcak olmuyodu ama güneş ışınları orda dik geliyo ve daha yakıcı bide eğitimlere cıktınmı offf.çok kolları eriyen kulakları eriyen arkadaşım vardı

Geri