Golf'üme nazar değdi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freegane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.

Gani çok geçmiş olsun çok kötü bi durum

gçmş olsun böylelerini bi güzel dövmek lazım

benim arabamın yanında sinir krizi gerçirenin yanında ben sinir krizi geçiririm sonra onunda yedek parçasını bulamazlar ;)

çok geçmiş olsun onca sene kazasız tertemiz özene bezene kullan insan müsvettesinin teki gelsin her şeyi rezil etsin...

Arabanın o hali gözümün önünde canlanıyorda içim içimi yiyor. teşekkürler arkadaşlar

Allah başka dert vermesin cana geleceğine mala gelsin...

resmen mahkemelik aslında bu iş.delirecekse başka yerde delirdeymiş arkadaş.Neyse geçmiş olsun.sıkma canını yapılır güzelce inşallah

öncelikle geçmiş olsun şimdi bu olay karakolda sonuçlandı mı?Yoksa mahkeme filan mı açılacak?

öncelikle geçmiş olsun şimdi bu olay karakolda sonuçlandı mı?Yoksa mahkeme filan mı açılacak?

karakolda sonuçlanmış,ifade vermişler babam "zaten parasız serserinin teki dava açsam ne olacak neyini alacaklar neyini yaptıracak"demiş sonra ne oldu tam olarak bilmiyorum. ama bişey öğrendim golf'ün parçası o kadarda ucuz değilmiş. isim vermem belki sakıncalı olur diye söylemiyorum yedek parça sitelerinin birinde bizim elektrikli sağ kapı dikiz aynası 77 ytl iken f kasa astra'nın dikiz aynası 40 küsür liraydı:)

gani geçmiş olsun .. cidden çok sinir bozucu bir durum. ama sen içini rahat tut kardeşim karamurat a uğrarız bi ara benimde bazı alacaklarım var.

Geri