Göğüs sol tarafta ısınınca geçen tıkırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imgqtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imgqtr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar,
Yaklaşık 2-3 aydır aracımın (Astra J dizel Enjoy Plus 8000 km'de) göğüs sol tarafından (muhtemelen sol köşe cam ile birleşim yeri gibi bir yer) gelen ince bir tıkırtı mevcut. Özellikle sabahları aracın göğsü soğukken bariz duyuyorum. Güneş görüp de göğüs ısınınca tıkırtı geçiyor. Geceleri de yine bu sesi duyabiliyorum. Toplamda 3 kez servise bıraktım. İlk ikisinde pek bir şey yapmadılar ama 3. de artık bunu kesin çözün diye üsteledim. Sol cam hava üfleme aksamı ve bir kısım fitilleri değişmişler, göğüs ve gösterge paneli sökülebilen kısımlarına silikon sıvı gibi bir şey sürmüşler. Genel anlamda göğüs baya bir sessizleşmiş oldu. Ama bu sabah sürdüğümde yine aynı tıkırtıyı duydum. Bunu daha evvel yaşayan oldu mu acaba? Müzik açıp duymamak kolay ama her zaman da müzik açma imkanı olmayabiliyor (bebek mevzusu). Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Ynt: Göğüs sol tarafta ısınınca geçen tıkırtı

aynı ses benim aracımda da var ama soguk sıcak sorunu degıl sanırım.100km hızını gectıgım zaman giderek artıyor uyuz oluyorum o sese.bence gövde işçiliği zayıf battle_Teroriste

Bu sesi ara ara bende duyuyorum, genellikle uzun yolda ortaya çıkıyor sonra kayboluyor pek sallamıyorum

Aynı durum sağ taraf için bendede vardı.Çözüm ise çok şaşırtıcı..
Davlunbaza lastıgın ust kısmından sunger bır parça kondu.Ses gitti :)

Bende hopörler kapaklarından ses geliyordu.Tırnaklarının çevresine destek koyarak ses kesildi.

Geri