Göğüs kaplama problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eberkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eberkol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar Astra H aracımın ön konsol üst kaplaması güneş yüzünden kabarmış kıvrılmış , bu kısmın sökülüp yeniden yapıştırılması mümkün mü? aksi taktirde şu anki kaplama sökülüp başka bir malzeme ile kaplanması mümkün müdür? Emsallerini bilen gören var mıdır?

aracınızın göğüsü orijinal ise orasının kabarması çok zor, yaklaşık 6-7 ay önce buna benzer bir konu daha açılmıştı ve göğüs aracın hasarı sonrası patlayan airbag lerden dolayı kaplama çıkmıştı.

Bence göğüsün kaplamasının orijinal olduğundan bir emin olun öncelikle, zaten orijinal ise Auto King de tamiri mümkün...

İlgili konuyu okudum ,antalyaya zaman zaman gidiyorum orada gösteririm bir ara, olmadı çıkma göğüs bulmam lazım yada böyle kullanacağız başka yolu yok ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
aracınızın göğüsü orijinal ise orasının kabarması çok zor, yaklaşık 6-7 ay önce buna benzer bir konu daha açılmıştı ve göğüs aracın hasarı sonrası patlayan airbag lerden dolayı kaplama çıkmıştı.

Bence göğüsün kaplamasının orijinal olduğundan bir emin olun öncelikle, zaten orijinal ise Auto King de tamiri mümkün...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=87228
Aynı araç olabilir mi acaba tarif edilen kabarma aynı yer.

Ben foruma daha yeni üye oldum , airbag ile ilgili de herhangi bir sorunum yok çok şükür başka bir arkadaş ile karıştırdınız sanırım.

Resmini koyar mısınız? İnş. haksız çıkarız.

Genelde airbagleri patlayıp kaplatılan araçlarda aynı bölüm kabarıyor. ne yazıkki sadece o bölümün sökülüp yapıştırılması mümkün değil.ya baştan kaplatıcaksınız yada kazalı bir araçtan çıkma göğüs alacaksınız.

İyi forumlar...

Ben foruma daha yeni üye oldum , airbag ile ilgili de herhangi bir sorunum yok çok şükür başka bir arkadaş ile karıştırdınız sanırım.

baska arkadasla karsılastırmak degilde orjinal konsolun kabarması pek mümkün olmadıgı için eger arac önceden kazalı ise yani gecirdigi kazada airbaglar patlamıs ve degiştirilip konsol yeniden kaplandı ise bu şekilde kabarabilir.şimdi sorun yokturda aracı sıfır mı aldınız?

Geri