Göğüs Düğmeleri Ledleme işi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpago

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
UV mor renkli led lerde istediğim gibi olmadı. Ben daha tok ve koyu bir renk umuyordum. Biraz hafif kaçtı. Maviler daha canlı ve parlak duruyor. Belki onuda ileride mavi yaparım yeniden.
Fan düğmelerinin ışıkları çok zayıf. Bir sonraki adımda bu düğmeleri de mavi yapmayı planlıyorum.

12customjh9.jpg

01customqd1.jpg

02customzv5.jpg

03customue6.jpg

04customst6.jpg

05customjc6.jpg

06customop3.jpg

07customwo1.jpg

08customyc4.jpg

09customjh4.jpg

10customvc0.jpg

11customae9.jpg

13customwq6.jpg

14customdo0.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
14. Resimde biraz alaca bulaca gibi duruyor ama güzel olmuş bence

Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel olmuş ama çok parlak sanki.. gece rahatsız etmesin! bi resimler bulanık... pek anlşılmıyooo

Mehmet çalışma ve detaylı bilgilendirme için teşekkürler...

Karanlıkta ve cepten çektim bu yüzden pek iyi çıkmamış. Parlaklığa gelince, gerçekte böyle parlak değil. Resimlerde daha parlak çıkmış.

tesekkurler ama gecen bı arkdas plazma gostergelerden bahsetmı hatta sıte adresı vermıstı onlar cok super dı bence sıteyı bende ınceledım vectra b ler ıcın 47.99 € fıyatı

VectraB_220kmh_7rpm_nacht_neu.jpg
VectraB_220kmh_7rpm_tag_neu.jpg

güzel olmuşş

cptdeniz' Alıntı:
tesekkurler ama gecen bı arkdas plazma gostergelerden bahsetmı hatta sıte adresı vermıstı onlar cok super dı bence sıteyı bende ınceledım vectra b ler ıcın 47.99 € fıyatı

VectraB_220kmh_7rpm_nacht_neu.jpg
VectraB_220kmh_7rpm_tag_neu.jpg

bunlar cok pahali bence en iyisi mavi led baglamak ben öyle yaptim birde crom rekte yüzük oluyor kilometre icin onlarla süper duruyor

bunlar cok pahali bence en iyisi mavi led baglamak ben öyle yaptim birde crom rekte yüzük oluyor kilometre icin onlarla süper duruyor
mavi led bağlama ve krom renk yüzükler için nereye gidelim?

güzel olmuş

Son düzenleme:
Geri