Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence gayet başarılı. Birçok usta direk tavan boyanacak diyerek göçüklerede macunu basar - boyar geçer.Sunum haliyle biraz sanayi işi , amcamda biraz kafadar.
O 3-4 dk içinde ne yaptığı önemli tabiki.Isıtma soğutma tekniği felan olabilir diye geldi aklıma hemen.
Kendi sitesini de beğendim.Hafif kırık tarzda ama harbi kelimeler yazmış
valla ben sevdim bu adamı.inanmadım; mersinde oturan bir arkadaşıma sordum.ustayı tanımayan yok gibi.nasıl yaptığını bilmiyorlar iş başında iken kimseyi yanına almıyormuş.elbet vardır bir yöntemi.boyatıp çekitletmektense bu iş daha iyi.
valla ben sevdim bu adamı.inanmadım; mersinde oturan bir arkadaşıma sordum.ustayı tanımayan yok gibi.nasıl yaptığını bilmiyorlar iş başında iken kimseyi yanına almıyormuş.elbet vardır bir yöntemi.boyatıp çekitletmektense bu iş daha iyi.
Valla deniz geyiğe dönmesi çok normal,adamın kendi geyik baksanıza videolara...göçükcü abi işini iyi ya da kötü yapıyodur bilemeyiz sonuçta başlangıç ve sonuç var yapılışa dair hiçbir görüntüsü yok ama reklamını süper yapıyor bedava yoldan helal