Go kart pist tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaniko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakaniko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Avrupa yakasında

levent - şişli - maslak - ve çevresi sayılabilecek yerlerde pist arıyorum.

bugün arkadaşlarla zincirlikuyu karting parka gittik. imkanı yok başa çıkılmaz.

4 kişi gittik.

6dk - 15 TL
10dk - 20 TL
.....

araçlar 9hp. pist güzel ama pahalı.

6 dk + 1 dk verdi bize.

10dk alsaydık 2-3 dk vericekti para çıkmadı.

hal böyle.

10 dk sı 15TL ye olan yukardaki cevrelerde go kart arıyorum.

duyduğuma göre zincirlikuyu garanti bank genel müdürlüğünün otoparkında varmış ama emin değilim. bilen varmı orayı?

Ankarada drift için gimatda erciyes iş merkezine doğru giderken sağda bir pist var 10 dakikası 10 TL, istanbul yolunda göksuya gelirken sağda hipodrumun yanınaki pistte ise arabalar daha hızlı ve kolay kolay drift yapılmıyo fiyat yine aynı şekilde 10 dakikası 10TL

kartal da real alışveriş merkezinin otoparkında var gayetde güzel 10 dakkası 10 lira

Avrupa yakası demiş beyler..

söylediği fiyat pahalı geldi biras ondan örnek olarak söyledim ben kartaldakini sultanbeylide gördüm bugün my go kart die biyer istanbulun en büyük karting pistiymiş 700 metre pist üstü kapalı 10 dakkası 15 lira hafta içi akşam 6 ya kadar 10 dakkası 10 lira bide 34 tne bilet veriyolar şirket indirimi gibi bişey yani 340 dakka 400 lira normalde 510 lira olması lazım ama 110 lira indirimi var grupta biz şirketce gidicez bugün konuştum öğrendim. bu arada araçlar 12 hp ve en iyi ve en sevilen markarymış adını unuttum leventten kolay gelinebilir trafiğe falan girmeden direk otobandan ;)

park bornovada - izmir - 12 dk yapıyoruz 10 TL ye, ayrıca 1-2 tur ısınma ve 1 tur da sıralama atıyoruz :D go kart organizasyonu dahilinde.... :D:D

:D optimuma gelin :D S çiziyorsnuz resmen :D

gaziosmanpaşa da bi pist buldum fiyatlar oldukça uygun
10dk - 15TL
30dk-35 TL

istersen pm atarsın telini atarım. Banada biraz ters ama,bende senin gibi arkadaşlarla pazartesi günü floryada bi piste gittim. Ufacık pist,bakımsız arabalar,15 dak 30 tl verdim. Adama makinede sorun war gaz kesio diyorum. Bunların hepsi böle dio. O gün iki makine kullandım. İlk bindiğim rüzgar gibiydi. Neyse kafan şişti =)
Ama bi organizasyon yapmak lazım

gittiğim yer çok iyi. metrocitynin yan tarafı. pist büyük araçlar güzel bakımlı. ama pahalı.

my gokart a bi bakayım.

baktım.

my gokart çok ters yerde. :D

Geri