GM motor yagi-TRW fren balatasini bilen varmi

bsonbahar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
Bugun General Motor 10W-40 yag ile TRW marka on fren balatasi aldim gittim bi ustaya taktirdim yanliz usta yag ve balatalar hakkinda soylemedik laf birakmadi piyasadaki enkotu yag falan filan salladi biseler...
gercekten kotumu bunlarya;
yedek parcaci fren balatalari icin yetkili serviste bunlardan takar falan dedi,birde yagi mobil dolduruyor dedi siyah bi plastigin icinde,arkasindada almanca aciklamasi var uretim yeride Almanya olarak goruluyo,bunlar ithal falan dedi satan cocuk...

bugun 100km fln yol gittim yagdanda frenlerdende cok memnunum fren ses keisldi ama killandim bikere bi sorayim dedim...

kafana takma sen kullanılanlar ıyı malzemeler

Ustan sanırım GM yağının mobil S ile aynı olduğunu bilmiyor.Aynı şekilde TRW firmasıda otomobil firmaları için birçok yansanayi malzeme üreten profesyonel , bilinen bir firmadır.Bence içine hiçbir şüphe düşmesin.

usta doğru soylemis siyah kutuda olan opel yagi mobil degil beyaz kutuda olan yağ mobil di şimdi opel Türkiyede castrolle anlaşmış ve siyah olan GM*kutularda artık castrol var ve ben o siyah kutudaki GM yağı yüzünden otomobil yağ eksilttiği için 1500 KM sonra çubuk alt çizgiye inmişken Mobil 10W40 a döndüm motorda ses kesildi yağ yakma bir anda kesildi zımba gibi oldu. Ben Mobil den şaşma derim en iyi yağ mobil.

cevaplar icin tesekkurler...balata konusunda icim rahatladi zaten sert degil heraldeki yeni takilmasina ragmen hic ses yok gayette guzel oldu frenler yanliz "enolaguy" o bahsettigin beyaz GM yagini bugun baska biryerde gordum ve sordum fiyat ayniydi ama arkasini cevirdigimde arkadaki aciklama turkceydi ve shell bilmemne tesislerinde doldurulmustur yaziodu,ben ordan almadim kendi tanidigim parcaciya gittim o siyah olani aldim onda hic biryer yazmiyor ve onu arkasi tamamen almanca hic TR ce aciklama yoktu ithal bu dedi cocuk...bakalim dedigin olay bendede olacakmi

TRW şu ana kadar kullandığım en sessiz ve en iyi balata. Öneririm kullanın, kullandırtın. Ötme vb derdi ilk takıldığında bile olmuyor

suan icin aynen dedigin gibi yeni takildi ses fln yok....

Düzeltme yapıyorum ! Orijinal GM yağı siyah kutuda olan Belçika da üretilip ithal olarak geliyormuş Benim sorun yaşadığım gri olan kutudaki Opel yağı içinde castrol var ve gebzede dolum yapılıyormuş

Geri