Gm kapanıyormuş :(

Emre düşüne biliyor musun? arabaya bir jant alayım dedim çıkma işte klasik saç jant çıkmadı adamlar 80 TL para istedi... yaw çıkma bu ha... sadece neymiş üzerinde GM yazıyor... olan diyecektim seninde ...anladın işte... böyle durumlar yüzünden yeminle soğudum... arkadaş opelin varsa soyulmaya mahkumsun bu kadar basit.

her dönem böyle söylentiler çıkıyor, ben artık itibar etmiyorum, firmalar günün koşullarına göre farklı yerlerde farklı üretim stratejileri izliyorlar sadece...

Aslında insanlar malına üretimine sahip çıkmayan çakmak dahi olsun alamayacak... batıp gidecekler ve bu işi adam gibi yapan kişiler devam edecek. Bak bakalım o zaman sorun kalıyor mu? ama işte mantık malım bu alırsan al almaz isen keyfin bilir denmesine karşın insanların bu mallara değer vermesinden başka bir şey değil. Tepki olarak almam elinde patlasın dense... bak bakalım anında doksan derece nasıl dönülür görürsünüz.

kesinle haklısın yedek parcaya bakıyorsun plastık bı urun yanı yapımında 2 lıralık maksımum plastık hammadde kullanmıstır hadı kalıbı el emegı vs 10 tl olsun parca basına 12 lıralık malıyetı ben orjınalım dıye 100 lıraya satıyor.
Bir beyazeşya devininde sorumlu olarak çalısıyordum uretım anında üzerine takılan her parca kalıte kontrolden gecer 0 hata olmalı ama servıse verılen parcalar yanı yan sanayı olarak pıyasaya cıkanlar kontrol edılmez yuzeysel bakılır yanık atıklık boya serpintisi yoksa hurda malzemnın erıtılmesı ıle uretılır o yuzden ben artık orjınal gm de yazsa bnm aracıma uretım anında taktıgıyla aynı olmadıgını bılıyorum o yuzden ucuz olanı almaya calısıyorum absuruk bır ucurum yoksa inanmayan arkaadaslara kanıtlayabılırım.

bosch car servis in.
yetkili servis out:)

valla burdaki yorumlara gülüyorum artık. çıkma parçada GM logosu var diye parayı fazla isteyen çıkmacının uyanıklığını firmaya yüklemek saçmalık... ayrıca gm kapanmaz her dönem böyle bir safsata çıkıyor.

gm'in son ekonomik krizden etkilendiğini okumuştum özellikle amerikada baya bi güç kaybetmişti malum amerika merkezli bi şirket .
son dönemde opelin fiat motorlarını kullanmaya başladığını da düşünürsek bence bu konunun sonuna bi ? koymak lazım ... diğer bi yorumu da gm sıkıntıda olabilir ama opelin bi yolunu bulduğu ?

Son düzenleme:
şimdi sorun GM yedek parça mı yoksa GM kendimi? GM de opel de kapanmıyor onu söyleyeyim..hatta kapanmak üzeri olan citroen ve peugeot bunlar opelle birleşmek istiyor... kapı çala çala eskittiler :)

Geri