Gm kapanıyormuş :(

adidas19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2-3 gun once almanyadan abısının yanından donen bir araba hastası arkadasım gm nın fabrıkasının kapatılacagını yan sanayıden parcaya devam edılecegını duymus onunda abısınde corsa var arıza yapmıs servıste 1 saat parca beklemısler adam sasırmıs sormus merkezı burası neden boyle oradakı servıs 5-6 aya kalamaz gm kapanacak demiş sonrasında orj parca bulmak sıkıntı olucak bulununlarda yuksek fıyata satılacak o yuzden parca vermek ıstemıyorlar arkadas dıyor kı mantıklı geldı cunku (hangı kentse artık) hıc bır servıste ve parcacıda bulamayıp baska sehırden bulunmus.

Salla gitsin kapasınlar.... zaten gm yazısı var diye anasının nikahı kadar fiyatları var... vatandaş ya çıkma da yada yan takılıyor... çokta tınnnnn kapasınlar hatta fabrikaları da kapasınlar... adamlar kendilerini geliştirmedi... kara düzen ile anca bu işler bu kadar olur...

Bende kapanmasından yanayım kazık yedık boynumuzu aştı ama bu sefer fıyatlar artarda ydk parcada sıkıntı olursa iktisadi olarak yan sanayılerde gm fıyatına yakın satıs yapıcaktır o zaman artık opele elveda demek zorunda kalıp bır dığer alman devı vw ya donucez.

Ya işte ülkemizde mangalda kül bırakmayanlar var ya? adam gibi biri çıkıp da şu ülkeye süper bir araç yapıp al arkadaş diyemedi ya... yanarım da ona yanarım... başkada bir şey değil. Eskidendi Alman panzeri işi... yaw adamlar araçlarına sahip çıkmıyor ki... istedikleri kadar araç çıkarsınlar... boş bence... şimdi burada desem ki Hundai bir çok kişi anında kızacak ama adamlar hem müşteriye sahip çıkıyor hem aracına ... 5 yıl garanti veriyor... daha ne yapsın? güzler yüz desen ayrı... sadece araçlara bakmaya git... onda dahi güzel yüzlü bir sürü insan... birde opislere gidin bakalım...

size katılıyorum haklısınız alman aracları ıyı ama nasıl olsa dunyaya uretıyoruz dıye satıslarıda ıyı olunca sallamıyor ardını gecmıste vw-opel kullanıcı olarak ahirette iman dunyada alman dıyordum ama artık demıcem gereklı parayı bırıktırıgım anda mitsubishi evo lancer x 300 ps alıcam sanırım oda 5 yıla ancak:D

Bu site içinde yazdım opel bende bir tutku idi. Opel aracımı almadan önce anahtarlığını almıştım :) ama sonrasında aracı da aldım ama tadım da tuzum da kalmadı açıkçası... kronik sorunları fazla... parça desen anasının nikahı... çıkma parça alayım desen adı Alman ya anın da çıkmacılar dahi kazıklama modunda... bundan sonra alacağım araç şahsen benim opel olmayacak... :( alana da hayırlı olsun derim oda başka.

tanıdık bı cıkmacı cıragı vardı adamlar sıstematık orhınal parcanın lıste fıyatına bakıyor onun uzerıne makul bı fıyat daha koyup 2 ye boluyor parca bu fıyat mesela:
GM SEKONDER HAVA POMPASI ORJ=980
üzerine 120 lira eklıyor etti 1100
2 ye boluyor 550 abi diyor sende orjınalden ucuz dıye alıyorsun ama bu fıyatlar turkıyede boyle ebaydan alısverıs yapmak mantıklı.

tanıdık bı cıkmacı cıragı vardı adamlar sıstematık orhınal parcanın lıste fıyatına bakıyor onun uzerıne makul bı fıyat daha koyup 2 ye boluyor parca bu fıyat mesela:
GM SEKONDER HAVA POMPASI ORJ=980
üzerine 120 lira eklıyor etti 1100
2 ye boluyor 550 abi diyor sende orjınalden ucuz dıye alıyorsun ama bu fıyatlar turkıyede boyle ebaydan alısverıs yapmak mantıklı.

İşini iyi yapanlar istisna ama bizim esnafımız bozuk kardeşim... adamların dediğim gibi dinleri imanları para olmuş... helal kazanç diye bir şey yok.... çok para gelsin de istersen kandan isterse candan gelsin adamlar için pek önemli değil. Durum böyle olunca da vatandaş yandım demekten geri kalmıyor.

Gm fabrikası nedir arkadaşlar? Opel parçalarını dışardan tedarik ediyor. Bir kaç motor ve saç fabrikası vs var. Sadece montaj hatları var diğerleri bosch,delphi zart zurt tedarik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

walla her zaman dıyorum genclere gıdın durust bır sanayıcı olun dıye adam 2 saat ıs yapıyor dunyanın parasını alıyor sorunu cozsun alsın helalle hos olsun ama cozemıyor eee olmadı bı baska seyden sonra daha baska seyden derken sorunu bulmuyorlar Ben babamdan sunu gordum benım babam memelektte elektrık teknısyenı dukkanımız fılan var her zaman derler pahalı yapar garantı verır ve sorunsuzdur arızayı nokta atısı yapıyor adam kaç kısı gıderse sorunu cozemıyor havalanının elektrık panosuna gırıyor su arızalı degıp yapıp cıkıyor parasını da alıyor mıllet ucuz olsun dıye baskasına yaptırıyor sonra babamı cagırıyor babam gerı duzeltıyor 2 defa ucret ödüyorlar ah vah tuh dıyorlar zaten bu forum sıtelerı bunun ıcın var ınsanlar bılgılerını paylasıyor kı cozum yoluna ortak gıdılsın onun ıcın gercek ustayı bulmak gercekten mesele helalıyle ısını yapana 2 katı odemeyı goze alıyorum.

Geri