gls-gt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zorba11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
irmscher egzantrikler
irmscher egzoz manifoldu ve beyin programı farklı.

onno nun bir yazısında silindir kapağındada fark olduğunu okumuştum ama bu 3 kalem kesin farklı.

ayrıca bu motorun kodunu bilen var mı ?

Yine X20XE olarak geçmiyor mu?

arkadaşlar bunları değiştirsem çok zaman alırmı ve kaça patlar ortalama (çok şey soruyorum ama affedin lütfen)

değiştirmek yerine temiz sağlam bi gt bulabilirsen daha iyi olur. bunları değiştirmek sana pahalıya patlayabilir. yada gt yapmak yerine gls yi gt parçalarıyla değiştirmek yerine daha iyilerini takıp daha yüksek beygirler elde edebilirsin

Çıkmasını bulman çok çok zor.Piyasada toplana toplana kalmamıştır artık, herkes peşinde bu parçaların...

Temiz bi GT bulup almak daha mantıklı ama bu zamanda sorunsuz bi GT? iyi ve etraflı bi araştırma yapmak lazım. Motorları kuvvetli olduğu için çok hırpalanıyor. Satışta çoğu ezik oluyor.

bence bunlarla uğraşmadan temiz bir GT bulman daha mantıklı ve makul olur hemde cebin yanmaz...

ya arkadaşlar arabanın manevi değeri var babam satmaz yeni gtde almaz artık bişeyler yapacam ama nasıl bişey yapacam bilmiyorum işte

bu uygulamayı yapabilirsin.

tahminim silindir kapağı farklı değildir olsa neresi faklı diye kesin duyardım..

yapman gereken şu ;

dereceli egzantrikler headers ve chiptuning.

X20XEH olmalı . Önerilerim doğrultusunda bir arkadaş uyguladı.Asta G Gsi dan ; dyno'da 160 üstünü gördüğünü belirtti.Chip i biraz abartmışlar anlaşılan:)
Kendisi ortalıkta pek görünmüyor , İstanbul'dan Gökhan isminde üyemiz.

bence direk vectra gt al daha iyi.

Geri